[FOTOS] Bellaterrencs es desplacen a Brussel·les perquè Europa “obri els ulls”

by | des. 10, 2017 | Galeries de fotos

Múltiples bellaterrencs es van desplaçar, el 7 de desembre, a la capital europea de Brussel·les. Amb mitjà de transport privat, autocar, avió o tren, l’objectiu va ser manifestar-se davant les institucions europees amb el lema “Wake Up Europe!”, “Europa, desperta!” perquè el continent “obri els ulls” davant la que consideren una vulneració de drets fonamentals i una manca de democràcia per part de l’Estat espanyol.

La concentració va aplegar, segons la Policia Belga, al voltant de 45.000 manifestants convocats per l’ANC, Òmnium i l’ANC de Brussel·les. Entre ells, alguns bellaterrencs que van aconseguir fotografiar-se amb el president a l’exili Carles Puigdemont, entre llaços grocs, pancartes i instruments musicals. D’altres van ser entrevistats per la premsa o crear cartells per a l’ocasió. 

De fet, el gran nombre de manifestants va obligar a canviar el recorregut previst i la capçalera de la protesta per seguretat. L’entrada del parc del Cinquantenari, on inicialment havia de començar la manifestació, era massa petita per deixar passar amb seguretat tots els manifestants i això ha obligat els organitzadors a canviar finalment l’inici del recorregut, que es va haver de traslladar a l’altre extrem del parc.

Vols llegir més…?

FOTOS | El fred arriba a Bellaterra

FOTOS | El fred arriba a Bellaterra

Fulles al carrer, tons vermellosos i marrons, Tot Sants i La Castanyada són els aspectes més referencials que indiquen l’arribada de la tardor. Ens trobem a l’equador d’aquesta estació

Les fotos de totes les paelles confinades 2021

Les fotos de totes les paelles confinades 2021

A banda de les 10 paelles guardonades , un total de 13 grups de veïns i veïnes van voler demostrar la seva creativitat i capacitat culinària tot participant a aquesta activitat organitzada per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB)

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: