Jordi Félez: “M’han donat aquest premi gràcies a la feina de tot l’equip del CAP Canaletes”

by | des. 11, 2017 | Al Dia

El doctor i hematòleg cerdanyolenc, Jordi Félez

El doctor i hematòleg cerdanyolenc, Jordi Félez | Cedida

 

 

  

Durant 14 anys el doctor Jordi Félez Brugués ha exercit com a metge de família i hematòleg del CAP Canaletes, a Cerdanyola del Vallès. Ara, el bellaterrenc del Turó de Sant Pau ha estat guardonat amb el Premi d'Excel·lència Professional 2017, atorgat pel Col·legi de Metges de Barcelona per la seva trajectòria professional.

 

 

  

  

Ja jubilat, Félez entén el premi com un honor que voldria compartir amb tot l'equip del CAP Canaletes i els pacients i amics que “durant aquests anys han intentat millorar la salut i portar a terme projectes d'investigació i programes de cooperació internacional des de Cerdanyola”.

 

 

  

  

Es tracta d'un reconeixement moral – que no comporta cap retribució econòmica – i que en aquest cas subratlla valors professionals en el terreny de la bioètica. Així, un equip de professionals del CAP Canaletes va tirar endavant la coral Veus Sense Fronteres, una coral sanitària i solidària, o col·laborar en la construcció d'una escola a Bolívia que porta per nom Cerdanyola del Vallès. 

 

 

  

  

Què suposa per vostè haver guanyat aquest premi?

 

 

  

Aquest guardó té dues parts molt diferenciades. Per un costat, el premi a la tasca individual però, per l'altra, també hi ha el reconeixement a l'equip. En el meu cas és individual però considero que me l'han donat gràcies a la feina de tots els professionals del CAP Canaletes.

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: