El PP de Cerdanyola denuncia la pancarta de l’Ajuntament a la Junta Electoral de Sabadell

by | des. 11, 2017 | Al Dia

La pancarta en el moment de ser penjada al balcó de l'ajuntament

La pancarta en el moment de ser penjada al balcó de l'ajuntament | Cerdanyola.info

 

 

  

  

  

Tal com ja avançava el TOT Cerdanyola, el grup municipal del PP va anunciar durant el ple municipal de novembre que denunciaria la pancarta de l'Ajuntament amb l'escrit “Llibertat presos polítics”. Per la seva banda, Cs també va expressar que presentaria un recurs davant de la Junta Electoral Provincial perquè “es retirin totes les pancartes i símbols que trenquen amb la neutralitat de les institucions catalanes”

 

 

El 8 de desembre, el president del Partit Popular de Cerdanyola del Vallès, Manuel Buenaño, ha remès un escrit a la Junta Electoral de Zona (JEZ) de Sabadell, perquè requereixi a l'Ajuntament a retirar la pancarta de “Llibertat presos polítics” de la façana del citat edifici públic.

 

  

  

Buenaño ha assenyalat que “des del Partit Popular de Cerdanyola esperem que, de la mateixa manera que la JEZ de Barcelona ha obligat a l'Ajuntament de Barcelona a retirar la pancarta, la JEZ de Sabadell acordi la retirada de la pancarta de Cerdanyola”.

 

 

  

  

El portaveu popular a l'Ajuntament de Cerdanyola ha sol·licitat “la retirada immediata d'aquesta pancarta i vull recordar-li a l'alcalde que estem en campanya electoral i que la Llei Orgànica del Règim Electoral General subscriu la neutralitat durant els processos electorals de qualsevol acte organitzat o finançat, directa o indirectament per poders públics”

 

 

  

  

Buenaño ha assenyalat que “fa temps que venim denunciant l'ús partidista que l'alcalde està fent del nostre ajuntament i del càrrec que ostenta. Li he recordat en diverses ocasions que és l'alcalde de tots els veïns de Cerdanyola i que l'ajuntament no solament és dels seus votants”.

 

 

  

  

Finalment, Manuel Buenaño ha assenyalat que “l'alcalde és el màxim culpable que de manera reiterada l'Ajuntament es trobi fora de la legislació vigent, ja que no és el primer cas on no respecta als 60.000 habitants que formen Cerdanyola. Hem de recordar que en dues ocasions ha atacat a la Bandera d'Espanya, ha retirat el retrat del rei de la Sala de Plens, com si l'Ajuntament fos la seva casa. Si no es veu capaç de respectar a tots els veïns, el millor que pot fer és dimitir i deixar pas”.

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: