Compromís per Cerdanyola demana el vot per la CUP-CC en les pròximes eleccions

by | des. 12, 2017 | Al Dia

Imatge de l'inici de campanya de la CUP-CC a Cerdanyola

Imatge de l'inici de campanya de la CUP-CC a Cerdanyola | Cerdanyola.info

 

 

Compromís per Cerdanyola (CxC) ha demanat, en un comunicat, el vot per la Candidatura d'Unitat Popular – Crida Constituent (CUP-CC) en les pròximes eleccions del 21-D. Per CxC, la CUP-CC és “aquella força que millor representa i garanteix la defensa de la sobirania popular de Catalunya i l'estratègia de ruptura amb el règim del 78”, que continuen sent el camí “per aconseguir una transformació social efectiva en favor de les classes populars i la gent treballadora aquí i a la resta del món”.

 

 

La presència de l'alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà (CxC), en la llista per Barcelona de la CUP-CC n'és un exemple. 

 

Per CxC, “el govern de Mariano Rajoy ha imposat eleccions al Parlament de Catalunya” i ha aplicat l'article 155 i “usurpat les institucions legítimes de Catalunya”. Tot i que no les consideren unes “eleccions legítimes”, declaren que “la societat catalana i els actors polítics de Catalunya no poden restar al marge dels esdeveniments”.

 

Argumenten que s'ha posposat l'aplicació dels resultats del referèndum de l'1 d'octubre i la declaració d'independència del Parlament de Catalunya a causa de “l'extrema repressió soferta” i manifesten la seva voluntat de “continuar treballant i resistint tant en les institucions com al carrer”. Malgrat les diferents sensibilitats i matisos existents en les esquerres del país, CxC valora que “els principals actors sobiranistes han decidit concórrer a aquests comicis sota una idea compartida de defensa dels valors i drets democràtics, principis que necessàriament s'hauran de traduir en l'alliberament dels presos polítics i l'efectiva autodeterminació de Catalunya”.

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: