Una edició anterior de la cursa de la UAB
Una edició anterior de la cursa de la UAB | Ajuntament de Cerdanyola

 

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, torna a organitzar La Cursa de la UAB, una festa esportiva i solidària per recaptar fons per a les malalties infeccioses, a les que La Marató de TV3 destinarà enguany la recaptació.

 

Com a  novetat, es farà entre setmana, el dimecres 13 de desembre a les 13.30 h, i es canviarà l'itinerari, escurçant distàncies per tal d'incentivar la participació de la comunitat UAB, un any en què la universitat celebra el seu 50è aniversari. Les malalties infeccioses són la  causa d'1 de cada 3 morts al món i són un problema important de salut pública. 

 

 

El recorregut passarà per l'interior del campus, proper a les facultats  i als espais més emblemàtics de la UAB com són les Columnes, la Plaça Cívica i l'Eix central. La sortida serà a l'avinguda de l'Eix  Central, entre la Facultat de Ciències i l'entrada al Servei d'Activitat Física (on hi haurà avituallament a l'arribada, guarda roba, vestidors i  dutxes). Les inscripcions estaran obertes fins el dilluns, 11 de desembre. 

 

 

Tipologia de curses

 

El recorregut de la cursa serà de 6,2 km., és a dir, dues voltes a un circuit de 3,2 km. La caminada, en canvi, consistirà en una volta al circuit de 3,2 km., d'uns 45 minuts. Pel que fa a la cursa de mobilitat  reduïda – una de les poques existent a Catalunya adreçada específicament a persones que tenen problemes de mobilitat- tindrà un recorregut de 660 metres.