Joan Josep Nuet: “Jo no he hagut de pagar fiança però de totes maneres és bastant injust”

by | des. 12, 2017 | Cerdanyola

El membre de la mesa i candidat de Catalunya en Comú Podem a Cerdanyola

El membre de la mesa i candidat de Catalunya en Comú Podem a Cerdanyola | Laia TR

 

 

El TOT Cerdanyola entrevista a Joan Josep Nuet, el número 5 de la candidatura Catalunya en Comú Podem i membre de la mesa del Parlament de Catalunya, durant la seva visita a Cerdanyola per la campanya del 21-D.

 

  

  

Com es presenten aquestes eleccions del 21-D per Catalunya en Comú Podem?

 

 

  

Per nosaltres són un repte molt especial perquè no estem enquadrats en cap dels dos blocs que s'estan fent la guerra, sinó que som una solució pels grans problemes que té aquest país. En primer lloc les polítiques socials, que han estat oblidades en els últims 5 anys i, en segon lloc, que s'ha intentat fer la independència de forma unilateral i això ha fracassat. Per tant hi ha d'haver una altra via per aconseguir més sobirania però no de forma unilateral.

 

 

  

  

Com ha de ser aquesta via?

 

 

  

No ens hem d'agenollar davant de les polítiques del PP que són recentralitzadores i ens volen aplicar l'article 155, com si fos una espècie de càstig pels catalans i per com de malament ens hem portat. Ha de ser una via que trenqui aquestes dinàmiques negatives que ens porten a un empat infinit perquè mentrestant, les polítiques socials s'obliden, la gent pateix i les solucions concretes al voltant de la pobresa, l'atur o la manca d'inversió en educació i salut queden sense respostes immediates. Nosaltres garantirem un govern que posi les polítiques socials al bell mig de la prioritat i garantirem una nova relació de bilateralitat amb l'Estat espanyol que ens permeti, a la llarga, fer un referèndum d'autodeterminació i, a la curta, recuperar inversions i treure'ns el 155 del damunt. En aquest moment no és que no s'hagi guanyat la independència, sinó que s'ha perdut l'autonomia.

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: