Joan Lluís Bozzo presenta a la llibreria Éfora el seu llibre sobre Pepe Rubianes

by | des. 12, 2017 | Cultura

La portada del llibre de Bozzo

La portada del llibre de Bozzo | Cedida

 

El director i actor teatral Joan Lluís Bozzo presentarà dimarts 12 de desembre, a les 20 h a la llibreria Éfora de Cerdanyola del Vallès, fortament vinculada amb Bellaterra,  “Pepe i jo”. El llibre relata la relació personal mantinguda amb el seu amic i també actor “galaico-catalan”, Pepe Rubianes. La llibreria Éfora s'ubica al passeig de Cordelles 18 de Cerdanyola.

 

Bozzo explicarà la memòria d’una amistat compartida entre dos homes de teatre, des dels temps de joventut i les primeres aventures escèniques o la fundació de la companyia Dagoll Dagom –companyia de la que Bozzo continua sent director- fins a la mort de Rubianes. El llibre, que també es podrà adquirir a la llibreria, relata els projectes teatrals i culturals que van compartir, però també la vida personal, l'amistat, la malaltia, els alts i baixos d'una vida intensa amb les seves llums i ombres corresponents. Una narració íntima, sincera, viva, divertida i emocionant.

 

El raper Porta visitarà la llibreria el dijous 14

 

D'altra banda i en una setmana farcida d'activitat, el raper Porta, pseudònim de Christian Jiménez Bundó, presentarà el seu debut literari dijous, dia 14, a les 19 hores a la mateixa Éfora: Estados de un exanónimo, llibre en què el músic aborda els estats d’ànim i les emocions a través d’un relat de prosa poètica que revisa les pulsions que ens salven i ens fereixen cada dia. 

 

El raper té milers de seguidors des que va publicar les seves primeres maquetes: No es cuestión de edades (2006) i No hay truco (2007) amb gran èxit de descàrregues a internet abans d’enregistrar el seu primer àlbum En boca de tantos al 2008, mentre donava a conèixer també el seu grup Rap Comando. A l'octubre de 2016 va llançar el seu darrer treball, Equilibrio, amb el que celebrava els seus deu anys de carrera

Vols llegir més…?

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

Bellaterra ha celebrat de nou la seva Festa Major, que comença de la mà de l’inici del mes de setembre. Com és habitual, ha acollit diverses activitats, com ara concerts, tertúlies, torneigs esportius, la tradicional baixada de carros i patinets. En fem un recull d’imatges d’algunes de les activitats que han donat vida a la Festa Major

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: