Joan Lluís Bozzo presenta a la llibreria Éfora el seu llibre sobre Pepe Rubianes

by | des. 12, 2017 | Cultura

La portada del llibre de Bozzo

La portada del llibre de Bozzo | Cedida

 

El director i actor teatral Joan Lluís Bozzo presentarà dimarts 12 de desembre, a les 20 h a la llibreria Éfora de Cerdanyola del Vallès, fortament vinculada amb Bellaterra,  “Pepe i jo”. El llibre relata la relació personal mantinguda amb el seu amic i també actor “galaico-catalan”, Pepe Rubianes. La llibreria Éfora s'ubica al passeig de Cordelles 18 de Cerdanyola.

 

Bozzo explicarà la memòria d’una amistat compartida entre dos homes de teatre, des dels temps de joventut i les primeres aventures escèniques o la fundació de la companyia Dagoll Dagom –companyia de la que Bozzo continua sent director- fins a la mort de Rubianes. El llibre, que també es podrà adquirir a la llibreria, relata els projectes teatrals i culturals que van compartir, però també la vida personal, l'amistat, la malaltia, els alts i baixos d'una vida intensa amb les seves llums i ombres corresponents. Una narració íntima, sincera, viva, divertida i emocionant.

 

El raper Porta visitarà la llibreria el dijous 14

 

D'altra banda i en una setmana farcida d'activitat, el raper Porta, pseudònim de Christian Jiménez Bundó, presentarà el seu debut literari dijous, dia 14, a les 19 hores a la mateixa Éfora: Estados de un exanónimo, llibre en què el músic aborda els estats d’ànim i les emocions a través d’un relat de prosa poètica que revisa les pulsions que ens salven i ens fereixen cada dia. 

 

El raper té milers de seguidors des que va publicar les seves primeres maquetes: No es cuestión de edades (2006) i No hay truco (2007) amb gran èxit de descàrregues a internet abans d’enregistrar el seu primer àlbum En boca de tantos al 2008, mentre donava a conèixer també el seu grup Rap Comando. A l'octubre de 2016 va llançar el seu darrer treball, Equilibrio, amb el que celebrava els seus deu anys de carrera

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: