Mossos d'Esquadra a Cerdanyola
Mossos d'Esquadra a Cerdanyola | Lali Álvarez

 

 

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Girona van detenir el passat 9 de desembre, tres homes, d’entre 37 a 45 anys, tots de nacionalitat espanyola i veïns de Cerdanyola del Vallès, Barcelona i Sant Climent de Llobregat, com a presumptes autors de vuit robatoris amb força.

 

El 8 de desembre, els mossos van rebre l’avís d’una central d’alarmes per l’activació d’un dispositiu en un pis de la ciutat de Girona. En arribar la patrulla, van localitzar a tres persones que fugien corrents del lloc dels fets. Els agents van aconseguir aturar-los i en l’escorcoll els hi van localitzar guants, lots i eines amagades entre la roba.

 

Els mossos van fer una inspecció ocular del bloc i van constatar que els lladres havien forçat set domicilis però no havien aconseguit accedir a l’interior. A pocs metres del bloc de pisos, els agents van localitzar un dels vehicles que duien els lladres. A l’interior del cotxe van localitzar diversos ordinadors, roba, diners en efectiu i diverses eines susceptibles de ser emprades per cometre fets il·lícits.

 

Entre els objectes recuperats es van trobar alguns objectes sostrets aquell mateix dia en un despatx d’un altre carrer de Girona. Davant les evidències, els mossos van detenir els tres homes com a presumptes autors de vuit delictes contra el patrimoni, un d'ells de Cerdanyola del Vallès. Els objectes recuperats van ser lliurats als seus legítims  propietaris.

 

Els detinguts, amb diversos antecedents, van passar el dia 11 de desembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual en va decretar la seva llibertat.