Edició de l'any 2010 del concert de Nadal de Veus sense Fronteres
Edició de l'any 2010 del concert de Nadal de Veus sense Fronteres | Cerdanyola.info

 

 

Aquest any, Veus Sense Fronteres comptarà amb la participació de l’Escola Serraparera per donar un gran espectable en el clàssic Concert “Canta per Nadal”, a l'Ateneu de Cerdanyola, el dia 17 de desembre a les 18.30 h.

 

Segons declaren els seus organitzadors serà “un concert divertit, on poder passar una estona junts, amb la il.lusió d’aportar el nostre granet de sorra per millorar les condicions d’aquells que ho necessiten”. Veus sense fronteres també acceptarà donacions com a fila zero.

 

L'ONG escollida per donar tota la recaptació de fons serà Pallassos sense Fronteres, ONG sense ànim de lucre fundada al 1993 per un col.lectiu d’artistes procedents de les arts escèniques i declarada d’utilitat pública el 1998, amb la finalitat de vetllar i millorar les condicions en les que viuen les persones, particularment nens i nenes , dels camps de refugiats, territoris en desenvolupament i en situació d’emergència de tot el món, així com sensibilitzar la societat i promoure actituds solidàries.

 

Veus Sense Fronteres, que l’any passat va fer la campanya a favor de Proactiva Open Arms i que vol continuar la seva sensibilització vers els refugiats i les zones en conflicte arreu del món, ha sol.licitat la participació a l’escola Serraparera, no només com a cantaires sinó en la elaboració de dibuixos pel cartell promocional.

 

L’escola Serraparera, amb Ignasi Millan com a director, que aquest any al maig van fer una sortida al Circ Cric on li van donar a Tortell Poltrona un cartell de felicitació del premi FAD 2017 i han ralitzat tot d’activitats de sensibilitzacio com el tren d la tolerància entre altres. La escola ha fet el Projecte de colaboracio amb els alumnes de 5è i 6è , a través de l’aula de música (David Boada) i de llengües (Núria Biosca i Manoli Molero) per ajudar a fer sensibilització a la ciutat.