Les obres per ampliar la C-58 entre Terrassa i Badia, en marxa

by | des. 12, 2017 | Al Dia

Aquesta setmana ja s'han col·locat els cartells d'inici d'obres d’ampliació de l’autopista C-58 a la calçada sentit Barcelona corresponents a la millora de dos trams per un import total de 14,5 milions d’euros. 8,1 MEUR corresponen al tercer carril que es construirà al tram entre Terrassa est i l’enllaç de Sabadell Centre (al terme de Sant Quirze del Vallès) i 6,4 MEUR als nous carrils de trenat entre el nus de Sant Pau (Sabadell) i l’enllaç amb l’AP-7/B-30 (Badia del Vallès).

 

El conseller de Territori cessat, Josep Rull, s'ha fet ressò de l'inici d'aquestes obres subratllant que van ser una de les darreres coses que es van adjudicar abans de l'aplicació de l'article 155. Aquests treballs contribuiran a descongestionar un dels eixos de comunicació amb més trànsit de Catalunya. Està previst que les obres tinguin un termini d’execució en ambdós casos de 10 mesos.

 

 

 

La C-58, una de les principals vies d’accés a Barcelona per als vehicles que venen del Vallès Occidental i el Bages, registra, a l’entorn de Barcelona, més de 160.000 vehicles diaris de mitjana i a l’altura de Terrassa centre, 54.000. Entre Barcelona i Sabadell, la calçada té tres carrils de circulació per sentit, i fins a Terrassa, dos. Aquest fet comporta congestions de trànsit i una minva de la funcionalitat en diversos punts de l’autopista, especialment en les zones a l’entorn dels enllaços i en les hores punta.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: