Retiren els llaços grocs que hi havia a dos ponts de l’entrada de Cerdanyola

by | des. 12, 2017 | Al Dia

El pont sense els llaços

El pont sense els llaços | @bcn_rojigualda

 

 

Els llaços grocs col·locats per ERC Cerdanyola el 10 de desembre han estat retirats per autors desconeguts la nit del dilluns 11 al dimarts 12 de desembre a Cerdanyola. Els símbols perseguien reclamar llibertat d'expresió i l'alliberament dels consellers i líders sobiranistes empresonats.

 

Pel president d'ERC Cerdanyola, Albert Turón, “és una acció desconeguda però, no per això, menys dolorosa”. Turón ha expressat que “la campanya actual no està sent precisament “normal”, però també afirma “no voler fer bandera de les agresions”. El president republicà local ha valorat: “ens han desmontat la decoració, però en muntarem una altra perquè el motiu s'ho val, tenim presos politics i és una falta de demoràcia i un atac contra el qual s'ha de lluitar sense violència i amb idees creatives”.

 

Respecte l'incivisme ha afegit, “sempre que hem posat cartells o decoracions les hem anat a recollir”. Per exemplificar-ho ha citat la campanya del 2015 on, segons el president, “ERC va fer una crida que va funcionar molt bé a les xarxes socials, perquè la gent que veiés cartells d'ERC, no retirats, els avisesin per recollir-los”. “Incívic és qui atempta contra la llibertat d'expresió, treu la decoració i la llença a terra”, ha afegit.

 

Finalment Turón ha expressat que ERC tenia la voluntat de recollir i reciclar les tires de plàstic groc que “no suposaven afectacions viàries, no feien malbé el mobiliari urbà ni causaven distraccions”. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: