AXIS ofereix en ocasió: casa de 537 m2 en una parcel·la de 1.720 m2

by | des. 13, 2017 | Comerços Amics

 

 

 

 

  

  

Gran oportunitat per una casa a Bellaterra molt ben ubicada de 3 plantes i amb tots els equipaments a l'última. Planta baixa: Rebedor, saló menjador, cuina office amb safareig, dues habitacions, un bany complet i habitació de matrimoni amb bany i vestidor. Primera planta: Dues habitacions, un bany, estudi i dues àmplies terrasses. Semi soterrani: Despatx, sala amb sauna i jacuzzi, traster i garatge. Exterior: Piscina, vestidors, zona barbacoa, zona infantil i reg automàtic.

 

 

 

  

  

El preu ha baixat a 990.000 €

 

 

 

  

  

Més detalls aquí

 

 

 

 

Vols llegir més…?

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Renovada i disponible ja per a tots els veïns i veïnes està la piscina exterior d’El Club Bellaterra! Des del passat divendres ja s’hi poden fer capbussades, natació o simplement prendre el sol i relaxar-se a la zona de gespa i hamaques.

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Des de l’arribada de famílies ucraïneses a Bellaterra, alguns dels restaurants de Bellaterra s’han bolcat a donar-los suport oferint menús gratuïts als seus establiments. A banda de l’ajuda dels veïns i altres comerços, l’Hostal Sant Pancraç, el Bar del Club Bellaterra i l’Umami ofereixen diàriament el seus serveis a les famílies refugiades que hi accedeixin.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: