Cerdanyola estudia analitzar l’ADN de les caques dels gossos per multar els seus propietaris

by | des. 13, 2017 | Cerdanyola

La moto xucla-caques a la ciutat

La moto “xucla-caques” a la ciutat | Ajuntament de Cerdanyola

 

 

 

El govern municipal de Cerdanyola implementa aquests dies noves mesures per reforçar els treballs de neteja dels espais públics de la ciutat. Segons ha afirmat l'Ajuntament, s'actuarà decididament “per erradicar les caques de gos amb l'actuació de la moto xucla caques”.

 

Un equip recollirà la femta i higienitzarà el lloc on s'ha trobat. Aquesta acció coincidirà amb el reforçament dels dispositius de control als 'punts negres' on es registra la presència de més excrements.

 

Paral·lelament s'està treballant la possibilitat de fer un registre d'ADN dels gossos de la ciutat per poder multar a la minoria de propietaris incívics que no recullen les femtes que embruten la ciutat.

 

El govern local ha manifestat ser conscient que la majoria de les persones propietàries de gossos recullen les caques que fan a la via i espais públics. Tanmateix, consideren que una minoria no ho fa i genera riscs higiènics i una imatge de la ciutat “que no es correspon gens ni mica a la que desitja la gran majoria“.

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: