Cerdanyola estudia analitzar l’ADN de les caques dels gossos per multar els seus propietaris

by | des. 13, 2017 | Cerdanyola

La moto xucla-caques a la ciutat

La moto “xucla-caques” a la ciutat | Ajuntament de Cerdanyola

 

 

 

El govern municipal de Cerdanyola implementa aquests dies noves mesures per reforçar els treballs de neteja dels espais públics de la ciutat. Segons ha afirmat l'Ajuntament, s'actuarà decididament “per erradicar les caques de gos amb l'actuació de la moto xucla caques”.

 

Un equip recollirà la femta i higienitzarà el lloc on s'ha trobat. Aquesta acció coincidirà amb el reforçament dels dispositius de control als 'punts negres' on es registra la presència de més excrements.

 

Paral·lelament s'està treballant la possibilitat de fer un registre d'ADN dels gossos de la ciutat per poder multar a la minoria de propietaris incívics que no recullen les femtes que embruten la ciutat.

 

El govern local ha manifestat ser conscient que la majoria de les persones propietàries de gossos recullen les caques que fan a la via i espais públics. Tanmateix, consideren que una minoria no ho fa i genera riscs higiènics i una imatge de la ciutat “que no es correspon gens ni mica a la que desitja la gran majoria“.

 

Vols llegir més…?

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

El ple municipal del mes de setembre a Cerdanyola del Vallès, que se celebra aquest dijous 30, tindrà els canvis en el pressupost municipal com a tema central. A més, també es parlarà de la carretera N-150, dels festius addicionals d’obertura del comerç, del funcionament de la nova Zona Taronja, de les agressions al col·lectiu LGTBIQ+, del preu de la llum i de l’Afganistan

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: