Tot a punt per l’històric i tradicional Camí de Justícia

by | des. 13, 2017 | Al Dia

Imatge d'alguns participants durant una edició anterior del Cami de Justícia

Imatge d'alguns participants durant una edició anterior del Cami de Justícia | Cerdanyola.cat

 

 

Com cada desembre des de fa 13 anys, el Museu d'Història de Cerdanyola i el Museu-Monestir de Sant Cugat proposen rememorar uns fets que van succeir la nit de Nadal de 1351.

 

Es tracta de l’assassinat de l’abat Biure del monestir de Sant Cugat a mans del cerdanyolenc Berenguer de Saltells, i que durant 13 anys es rememora amb una activitat nocturna que inclou un recorregut a peu entre els museus de Ca n’Oliver de Cerdanyola del Vallès i el Museu-Monestir de Sant Cugat, un sopar lleuger i una obra de teatre que escenifica els fets.

 

L'activitat és gratuïta i està recomanada per a majors de 10 anys. El recorregut començarà al Museu Ca n’Ortadó a les 18.45 h del dia 22 de desembre i l’obra de teatre s'acabarà cap a les 24 h. La tornada es farà amb autocar. L’activitat es recomana a majors de 10 anys. Els participants han de portar calçat adequat per caminar.

 

Per poder participar cal inscriure’s a l’Ateneu. Es pot fer per telèfon al 93 591 4133 o anar personalment a l’Ateneu entre el 12 i el 20 de desembre de dilluns a divendres de 9 a 21 h. Degut a la gran quantitat de persones que volen participar es fa habitualment un sorteig públic a l'Ateneu el dia 21 a les 12 h de les 45 places disponibles.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: