Els horaris dels FGC s’adapten a les festes de Nadal

by | des. 15, 2017 | Al Dia

v

 

 

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) modifica, a partir del proper 23 de desembre, els seus horaris per tal d’adaptar-los a la demanda associada a les festes de Nadal. Així, entre el dissabte 23 de desembre i el diumenge dia 7 de gener, ambdós inclosos, els horaris d’FGC de la línia Barcelona-Vallès seran els corresponents al període no lectiu, amb una oferta adaptada a les característiques especials d’aquestes dates i adequada per absorbir la demanda generada.

 

  

 

  

El diumenge 24 de desembre, vigília de Nadal, el servei de trens d’FGC finalitzarà a les 23.00h a totes les línies. El dia de Nadal els trens circularan fins a les 02.00h mentre que per Sant Esteve ho faran fins a les 00.00h.

  

  

 

  

Servei ininterromput la nit de Cap d’Any

 

 

  

  

Com és habitual, FGC oferirà servei ininterromput la nit de Cap d’Any. Els trens circularan de forma continuada per la zona urbana de Barcelona i pels trajectes Barcelona-Sabadell i Barcelona-Terrassa. 

 

 

  

  

A la línia Barcelona-Vallès, l’interval de pas dels serveis urbans de les línies L6 (Sarrià), L12 (Reina Elisenda) i L7 (Av. Tibidabo) serà de 20 minuts. Els serveis suburbans S1 (Terrassa) i S2 (Sabadell) circularan cada 45 minuts, aproximadament. A més, el Funicular de Vallvidrera circularà amb un interval de 10 minuts durant tota la nit. 

 

 

  

  

Pel que fa a la línia Llobregat-Anoia, la freqüència de pas de la línia L8 (Molí Nou-Ciutat Cooperativa) serà d’un tren cada 20 minuts.

 

 

  

 

  

Es poden consultar les característiques del servei que oferirà FGC durant el Nadal a http://www.fgc.cat, al cercador web i de l’aplicació per a mòbils d’FGC, i a les vitrines informatives de les estacions, així com trucant al telèfon d’atenció al client 012.

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: