La bellaterrenca Neus Riba, gerent de FamilyCan

La bellaterrenca Neus Riba, gerent de FamilyCan | Cedida

 

 

  

Neus Riba, propiètaria dels centres canins FamilyCan, ha inaugurat nou local a la plaça del Pi, davant de l'estació de Bellaterra. Riba, bellaterrenca de tota la vida, es declara contenta i il·lusionada amb un centre veterinari i botiga que amplia el servei del seu centre ja existent a Sant Cugat. El nou FamilyCan Bellaterra ofereix un servei “premium” per persones que tenen un gos, com un membre més de la seva família.

 

 

  

  

Ambdós centres són capdavanters i tenen uns valors molt clars. El centre de Sant Cugat, per una banda, ofereix servei integral de benestar per a gossos, amb servei veterinari, fisioteràpia i rehabilitació, botiga, perruqueria, guarderia, ensinistrament i servei a domicili. FamilyCan Bellaterra, en canvi, ofereix servei de veterinària, perruqueria, assessorament nutricional, alimentació i accessoris, entre altres.

 

 

  

  

Quina novetat hi ha davant de l'estació de Bellaterra?

  

L'octubre de 2017 vam obrir FamilyCan Bellaterra, un servei veterinari de proximitat perquè tots els propietaris que ho desitgin puguin tenir un veterinari de capçalera, igual que nosaltres tenim el nostre metge de capçalera. 

  

  

 

 

Es tracta d'una nova iniciativa empresarial?

  

No. De fet, ja fa 5 anys que tenim un centre veterinari força gran i innovador a Sant Cugat, únic a la zona. Es tracta d'un centre de rehabilitació i fisioteràpia també per a gossos i que dóna un servei integral. El 2013 vam ser capdavanters en plena crisi i vam incorporar aquest tipus de servei amb proveïdors d'Anglaterra, per exemple, amb una mentalitat de cura de l'animal “més europea”.