Èxit de la Cursa solidària de la UAB amb 625 inscrits

by | des. 15, 2017 | Al Dia

El tret de sortida de la cursa

El tret de sortida de la cursa | Ajuntament de Cerdanyola

 

 

Iván Limia Boo, del Club Montornès, va guanyar la cursa solidària de la UAB , el 13 de desembre, de 6,2 km en categoria masculina, amb un temps de 21' 22″. L'estudiant de la UAB, Estefanía Chamorro Padilla, va guanyar en la categoria femenina amb un temps de 28'15″.

 

S'hi van inscriure 625 persones, de les quals el 51% homes i el 49% dones; i dels quals el 34,8% han vingut de Barcelona, el 12,4% de Cerdanyola del Vallès, el 9,9% de Sabadell, i el 5,9% de Sant Cugat, per citar les poblacions d'on procedien més participants. La Facultat de Ciències va ser d'on van procedir la part més grans dels participants, seguida de les facultats de Filosofia i Lletres i Biociències respectivament. 

 

 

La Cursa de la UAB l'organiza la UAB en col.laboració amb l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i la patrocina la consultora tecnològia STP Group. Els voluntaris són coordinats per la Fundació Autònoma Solidària (FAS). 71 voluntaris van participar en la cursa de forma voluntària col·laborant en diferents tasques  d'organització com ara preparació de material, distribució  de dorsals, suport durant el circuit, entre d'altres. A més, un grup d'estudiants del Grau de Fisioteràpia van oferir tasques de recuperació física en el punt  d'arribada de la cursa, per a tots els corredors i corredores que ho han desitjat.
 
 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: