Tres incendis durant el cap de setmana a Cerdanyola

by | des. 18, 2017 | Cerdanyola

Imatge d'arxiu d'un incendi anterior en un local del centre de Cerdanyola

Imatge d'arxiu d'un incendi anterior en un local del centre de Cerdanyola | Esther Cara Teruel

 

 

L'extractor de fums de la cuina d'un bar de Cerdanyola es va incendiar el migdia del 16 de desembre. Una veïna de l’avinguda de Catalunya, va informar que veia una columna de fum negre, però que no sabria ubicar-la. Desplaçats els agents al lloc, van localitzar el foc al bar. Immediatament van arribar dotacions dels bombers de la Generalitat, que van extingir el foc sense més incidències. Al lloc dels fets hi havia dues treballadores que van resultar il·leses.

 

El dia següent pel matí, la Policia Local de Cerdanyola va tenir coneixement que al carrer de Nonell cantonada amb la Ronda de Cerdanyola hi havia foc a un local. Els agents van localitzar el foc a una llitera elèctrica de l’establiment, havent trobat el foc la dona de la neteja en accedir al local. En arribar els bombers de la Generalitat, van extingir el foc sense més incidències.

 

També el 17 de desembre es va rebre una trucada telefònica informant sobre un incendi al carrer de la Mare de Déu del Pilar. En aquest cas va resultar que cremava la xemeneia d'una casa a Cerdanyola. En arribar els bombers de la Generalitat van extingir el foc sense més incidències. 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: