Imatge d'arxiu d'un incendi anterior en un local del centre de Cerdanyola
Imatge d'arxiu d'un incendi anterior en un local del centre de Cerdanyola | Esther Cara Teruel

 

 

L'extractor de fums de la cuina d'un bar de Cerdanyola es va incendiar el migdia del 16 de desembre. Una veïna de l’avinguda de Catalunya, va informar que veia una columna de fum negre, però que no sabria ubicar-la. Desplaçats els agents al lloc, van localitzar el foc al bar. Immediatament van arribar dotacions dels bombers de la Generalitat, que van extingir el foc sense més incidències. Al lloc dels fets hi havia dues treballadores que van resultar il·leses.

 

El dia següent pel matí, la Policia Local de Cerdanyola va tenir coneixement que al carrer de Nonell cantonada amb la Ronda de Cerdanyola hi havia foc a un local. Els agents van localitzar el foc a una llitera elèctrica de l’establiment, havent trobat el foc la dona de la neteja en accedir al local. En arribar els bombers de la Generalitat, van extingir el foc sense més incidències.

 

També el 17 de desembre es va rebre una trucada telefònica informant sobre un incendi al carrer de la Mare de Déu del Pilar. En aquest cas va resultar que cremava la xemeneia d'una casa a Cerdanyola. En arribar els bombers de la Generalitat van extingir el foc sense més incidències.