Villagrasa (PP): “Qui ha cessat el pitjor govern de la Generalitat ha estat el PP”

by | des. 18, 2017 | Al Dia

La junta local del PP a Cerdanyola amb el diputat Villagrasa

La junta local del PP a Cerdanyola amb el diputat Villagrasa | PP Cerdanyola

 

 
 
 
Alberto Villagrasa, Diputat al Parlament de Catalunya i candidat nº 6 del Partit Popular (PP) a la Província de Barcelona, ​​va acompanyar a la junta local del PP de Cerdanyola en un esmorzar solidari a la Casa d'Andalusia.
 
 
En aquest acte, Villagrasa va voler llançar una pregunta a tots els ciutadans a quatre dies que se celebrin les eleccions autonòmiques: “Qui ha aplicat l'article 155 que ha tancat les ambaixades de la Generalitat, que es dedicaven a parlar malament de Espanya ? Qui ha cessat el pitjor govern de la Generalitat, que ha provocat que Puigdemont hagi de marxar a 1.000 quilòmetres?”. El popular va tenir una resposta molt clara: “el Partit Popular i Mariano Rajoy“.
 
 
Alberto Villagrasa, va recordar que “aquest article l'ha aplicat el Govern d'Espanya encapçalat per Mariano Rajoy, i que gràcies a l'aplicació del mateix hem tancat les ambaixades, Puigdemont i els seus consellers han estat cessats, la pregunta i la resposta és molt clara : a qui hem de votar el pròxim 21 de desembre? A Xavier García Albiol“.
 
 
Finalment, Villagrasa va agraïr el treball de la Junta Local de Cerdanyola i va demostrar que realitzen un “excel·lent treball”, perquè és dels municipis de Catalunya, “on la carpa té millor acollida”.
 
 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: