AXIS ofereix una casa de 530 m2 a Bellaterra en una zona tranquil·la de Can Llobet

by | des. 19, 2017 | Comerços Amics

 

 

  

  

  

Ocasió d'una casa en venda a Bellaterra, a la zona de Can Llobet, amb molta tranquil·litat i orientació sud. Reformada el 2005. Amb piscina, garatge 2 cotxes, calefacció per radiadors i parquet. Qualificació energètica: E.

  

  

 

 

 

Distribució

  

Planta baixa: rebedor, cuina office amb safareig, habitació principal amb bany, tres habitacions, un bany complet i menjador. Baixant sis graons, ampli saló i terrassa. Pujant sis esgraons des de la planta baixa, estudi. Semisoterrani: Garatge dos cotxes, dues sales, una d'elles exterior, lavabo amb dutxa i rebost. Baixant sis esgraons, amplia sala amb sortida al jardí i a la barbacoa.

  

 

 

 

 

Preu: 880.000 €

  

 

 

 

 

Coneix tots els detalls

 

 

 

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: