Una apoderada del PP a una de la CUP: “Els de la CUP no haurien de viure a Bellaterra, sinó a La Mina”

by | des. 21, 2017 | Al Dia

La jornada electoral està transcorrent amb normalitat a Bellaterra. El 21-D ha aplegat a diferents apoderats al Centre Cívic i de totes les candidatures que es presenten a les eleccions al Parlament de Catalunya.

 

La tranquil·litat només s'ha sacsejat en un moment donat entre una apoderada del PP i una de la CUP. Ambdues han tingut enfrontaments verbals entre elles. L'apoderat controla a tothom que entra per la porta i es fixa en si porta algun element de color groc. Un llaç d'un votant ha desencadenat un petit aldarull. L'home li ha etizbat que amb aquest element no podia votar i ha amenaçat amb impugnar els resultats de la mesa electoral si ho feia.

 

Per estalviar-se problemes, i per a què el seu vot comptés, el portant se l'ha tret. A primera hora ja es queixava perquè els apoderats de Junts per Catalunya parlaven amb la gent. En un moment concret, a un representant d'ERC li ha etzibat: “Háblame en español” (“Parla'm en espanyol). Fonts consultades per Món Terrassa comenten que semblava que buscava que hi hagués algun enfrontament i que amb crits deia: “No em peguis, no em peguis”. L'escola Lanaspa és un feu inqüestionable dels votants independentistes.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: