FGC adjudica la construcció de 15 nous trens per a la línia del Vallès

by | des. 27, 2017 | Sense categoria

Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) ha adjudicat la construcció de 15 nous trens a l'empresa suïssa Stadler Rail. L'operació s'ha fet per un import de 120 MEUR i té per objectiu millorar la freqüència de pas a la línia del Vallès. La previsió és que els nous combois, que són elèctrics i de la tipologia UT 115, s'incorporin als recorreguts que connecten Barcelona amb Sabadell i Terrassa al llarg del 2019.

 

Aquesta millora s'emmarca en les previsions que l'exconseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, va anunciar el mes de setembre de l'any 2016 i que contemplava passar dels 10 als 5 minuts de freqüència de pas a la línia de Sabadell, i dels 8 als 5 a la de Terrassa. L'adjudicació també inclou les corresponents peces de parc i recanvi.

Vols llegir més…?

TEST CULINARI: Quina recepta ens recomanes?

TEST CULINARI: Quina recepta ens recomanes?

Aquesta tercera setmana d’agost ha estat farcida de receptes de tota mena, plats frescos ideals per a l’estiu, receptes vegetarianes i veganes, batuts i cremes, plats per compartir amb els teus… Ara, volem que ens en diguis la teva: T’agrada cuinar? Aprofites l’estiu per provar noves receptes o ets més dels que busquen plats ràpids i senzills?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: