El pessebre vivent de Bellaterra va guanyant “caliu”

by | des. 27, 2017 | Al Dia

El pessebre l'any 2017

El pessebre l'any 2017 | Òscar Bayona

 

 

Mira totes les fotografies

 

El Taller de Famílies de la parròquia de la Santa Creu de Bellaterra va celebrar, el 24 de desembre, la segona edició del pessebre vivent a les escalinates de l'església.

 

La tradició la van recuperar un grup de mares i pares, en col·laboració amb la parròquia bellaterrenca, l'any 2016. Per Natàlia Gil, la coordinadora de la iniciativa, “una celebració que va deixar a tot el públic i participants molt contents, sobretot als infants que es van transformar davant la responsabilitat d'interpretar un paper i vestir diferents personatges davant de tothom”.

 

Respecte l'any passat, “aquesta edició s'ha ampliat, s'hi han afegit més nanos i hem representat diferents oficis, enlloc d'una escena estàtica”, ha explicat Gil. El seu desig és que, de cara als anys vinents, “el pessebre es pugui estendre per més racons de Bellaterra“.

 

El Taller de Famílies va obrir la convocatòria a tots els infants per participar-hi i va començar els assajos l'última setmana d'octubre. En aquesta segona edició van comptar amb la col·laboració dels veïns i músics Àlvar Roda i Ignasi Roda i també de la bellaterrenca Anna Güell, que va recitar dues poesies a l'iniciar i finalitzar l'acte. 

 

Per Gil, el més important va ser “el caliu que ja ha aconseguit generar la proposta amb només dues edicions”. “Jo ho coordino, però s'implica molta més gent i el nivell de motivació és molt important”.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: