Els Reis arriben amb tren i entre foc i percussió

by | gen. 3, 2018 | Cultura

L'arribada entre torxes i percussió

L'arribada entre torxes i percussió | Albert Trepat

 

 

  

Mira les fotos de la Cavalcada de Reis de l'any passat a Bellaterra

  

 

 

Els Reis d'Orient arribaran, com marca la tradició, amb un tren molt especial a Bellaterra. Melcior, Gaspar i Baltasar, acompanyats pels seus patges reials, baixaran a les 18 hores d'un antic tren que cada any es posa a disposició de Ses Majestats, des del 1979.

 

  

Un cop a l'andana, els infants, caps i quel·les del Grup Escolta Bellaterra (GEB) els rebran amb torxes de foc. També els percussionistes “trenca-trons” d'El Musical es faran sentir.

 

 

  

Ja a la plaça, Ses Majestats dirigiran unes paraules als bellaterrencs i veïns que vulguin acostar-s'hi. El president de l'Entitat Menor Descentralitzada (EMD) els farà l'entrega de les claus de totes les cases i la benvinguda es clourà amb les nadales interpretades pels alumnes més menuts de l'escola de música El Musical.

 

 

  

A les 19 hores començarà l'itinerari amb els cotxes clàssics fins a la parròquia de la Santa Creu. Saludant als infants, els Reis desfilaran des de la plaça del Pi cap a l'avinguda de Joan Fábregas i fins a l'església, acompanyats per les torxes i la percussió. Un cop allà, faran una parada per fer una ofrena al nen Jesús.

 

 

  

Els Reis i tot el seu seguici es tornaran a posar en marxa per arribar al Centre Cívic, situat a la plaça Joan Maragall. A partir de les 19.30 h començarà l'entrega de cartes dels infants. Durant el seu lliurament hi haurà animació infantil a càrrec de la Unió de Veïns i xocolatada popular de la mà del GEB. Tot l'esdeveniment serà possible gràcies a Can Ninot, la Unió de Veïns, El Musical, la companyia de teatre La Inestable, el Grup Escolta i la Parròquia de la Santa Creu.

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: