Els Reis arriben amb tren i entre foc i percussió

by | gen. 3, 2018 | Cultura

L'arribada entre torxes i percussió

L'arribada entre torxes i percussió | Albert Trepat

 

 

  

Mira les fotos de la Cavalcada de Reis de l'any passat a Bellaterra

  

 

 

Els Reis d'Orient arribaran, com marca la tradició, amb un tren molt especial a Bellaterra. Melcior, Gaspar i Baltasar, acompanyats pels seus patges reials, baixaran a les 18 hores d'un antic tren que cada any es posa a disposició de Ses Majestats, des del 1979.

 

  

Un cop a l'andana, els infants, caps i quel·les del Grup Escolta Bellaterra (GEB) els rebran amb torxes de foc. També els percussionistes “trenca-trons” d'El Musical es faran sentir.

 

 

  

Ja a la plaça, Ses Majestats dirigiran unes paraules als bellaterrencs i veïns que vulguin acostar-s'hi. El president de l'Entitat Menor Descentralitzada (EMD) els farà l'entrega de les claus de totes les cases i la benvinguda es clourà amb les nadales interpretades pels alumnes més menuts de l'escola de música El Musical.

 

 

  

A les 19 hores començarà l'itinerari amb els cotxes clàssics fins a la parròquia de la Santa Creu. Saludant als infants, els Reis desfilaran des de la plaça del Pi cap a l'avinguda de Joan Fábregas i fins a l'església, acompanyats per les torxes i la percussió. Un cop allà, faran una parada per fer una ofrena al nen Jesús.

 

 

  

Els Reis i tot el seu seguici es tornaran a posar en marxa per arribar al Centre Cívic, situat a la plaça Joan Maragall. A partir de les 19.30 h començarà l'entrega de cartes dels infants. Durant el seu lliurament hi haurà animació infantil a càrrec de la Unió de Veïns i xocolatada popular de la mà del GEB. Tot l'esdeveniment serà possible gràcies a Can Ninot, la Unió de Veïns, El Musical, la companyia de teatre La Inestable, el Grup Escolta i la Parròquia de la Santa Creu.

 

Vols llegir més…?

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

Bellaterra ha celebrat de nou la seva Festa Major, que comença de la mà de l’inici del mes de setembre. Com és habitual, ha acollit diverses activitats, com ara concerts, tertúlies, torneigs esportius, la tradicional baixada de carros i patinets. En fem un recull d’imatges d’algunes de les activitats que han donat vida a la Festa Major

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: