El CAU s’alegra de poder acompanyar els Reis d’Orient en la seva arribada a Bellaterra

by | gen. 4, 2018 | Espai d'Entitats

Les torxes del Grup Escolta Bellaterra, esperant als Reis, l'any 2016

Les torxes del Grup Escolta Bellaterra, esperant als Reis, l'any 2016 | Albert Trepat Pérez

 

 

TEXT: Grup Escolta Bellaterra

 

Ja s'acaben les festes de Nadal i la màgia dels carrers donarà lloc de nou a la tranquilitat bellaterrenca. Abans però, queda una última vetlla que omplirà de joia els cors de molta gent, sobretot els dels més petits de les cases. Arriben els tres reis mags d'orient, amb les mans plenes de màgia i regals i, com cada any, seran acompanyats pels infants i quel•les del cau en una rua de benvinguda aquest proper divendres.

 

  

  

Des del cau creiem que és tot un honor poder acompanyar ses majestats, ja que des d'hores abans de la seva arribada ja es palpa l'il•lusió de totes aquelles persones que es llancen al carrer per a rebre'ls.

 

 

  

  

És precisament el fet de saber que aportem el nostre granet de sorra en aquesta il•lusió el que ens farà estar aquest divendres 5 a les 17:30h a la Plaça del pi (plaça de l'estació de Bellaterra) donant-los la benvinguda, i ens agradaria molt que ens ajudéssiu en el que serà una magnífica rebuda!

 

 

Us hi esperem!

Vols llegir més…?

“Llarga vida a la Unió de Veïns i seguim anant per feina”

“Llarga vida a la Unió de Veïns i seguim anant per feina”

Avui dijous 15 de setembre és la data en la que es va constituir oficialment la nostra associació veïnal l’any 1947. En aquesta data la Junta Directiva celebra una junta especial, en la que s’aprovarà un Manifest que  retrà homenatge a totes les sòcies i socis que han format part de la Unió de Veïns al llarg de la història i especialment els que han format part de les Juntes Directives anteriors. Ben aviat farem difusió d’aquest Manifest.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: