S’emporten una caixa forta d’una casa de Bellaterra i la troben buida

by | gen. 8, 2018 | Al Dia

Carrer Joaquim Ruyra de Bellaterra

Carrer Joaquim Ruyra de Bellaterra | GMaps

 

 

 

 

 

Un altre robatori en un domicili va tenir lloc el migdia del 7 de gener al carrer Joaquim Ruyra de Bellaterra. Els delinqüents van forçar tres persianes i van entrar per una porta de la terrassa a la recerca de diners i joies. Un cop dins, van trobar una gran caixa forta d’un metre, que es van esforçar en arrencar i treure per la finestra. La resta de la casa va quedar intacte. Segons els seus propietaris es tractava d’una caixa forta antiga i buida que no contenia res al seu interior.

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: