Un cerdanyolenc es proclama “alcalde de la República Confederada de Cerdanyola de Dalt”

by | gen. 9, 2018 | Cerdanyola

El cerdanyolenc a la plaça de Sant Ramon

El cerdanyolenc a la plaça de Sant Ramon | Cedida

 

 

El cronista i historiador de Cerdanyola, Albert Lázaro, ha fet una acció que considera una “paròdia a la prohibició del color groc” durant la passada campanya electoral.

 

Abans de les eleccions autonòmiques del 21 de desembre, el cerdanyolenc va expressar: “acollint-me a l'article 155 de la Sacro-Santa Constitución hom s'auto-proclama alcalde perpetu de la República Confederada de Cerdanyola de Dalt“.  Segons explica Lázaro, “jo sóc de la corda republicana i independentista i és, per aquest motiu, que vaig voler fer una paròdia en clau humorística però que expressa els meus sentiments”.

 

En la publicació de Facebook, el cronista exigia “el retorn a casa de tots i totes les persones preses polítiques” i va enviar salutacions “a tots els catalans republicans i als que se senten catalans i espanyols”.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Al darrer ple de l’Ajuntament de Cerdanyola es va aprovar la suspensió de la “Zona Blava” d’aparcament, per substituir-la per un nou sistema: la “Zona Taronja”, que es començarà a posar en marxa a partir de l’1 de setembre

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: