Detenen un home in fraganti per tràfic de drogues a Cerdanyola

by | gen. 9, 2018 | Cerdanyola

El material incautat

El material incautat | Cedida

 

 

  

Agents dels Mossos d'Esquadra de Cerdanyola van detenir el 4 de gener un home de 18 anys de nacionalitat espanyola i veí de Cerdanyola del Vallès, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut publica en la seva vessant de tràfic de drogues i atemptat contra agents de l'autoritat.

 

 

  

  

Els fets es van produir sobre les 21 hores quan els agents, que patrullaven per la zona, van observar que dos individus s'intercanviaven una bossa de manera sospitosa. En aquell mateix moment el receptor de la bossa va veure els agents i va marxar de manera precipitada i nerviosa. Els agents van seguir i aturar a l'home i quan van voler identificar-lo es va posar molt agressiu, va empènyer un agent, el va fer caure a terra i el va agredir amb diversos cops de puny, per aquesta raó va ser reduït i detingut.

 

 

  

  

L'arrestat duia a sobre, amagats als diferents compartiments de la seva roba, diverses substàncies estupefaents, en concret 1,2 grams de marihuana, 9 grams de cocaïna preparada en dosis individuals per a la seva immediata venda, i diners en efectiu presumptament procedents de la venda de drogues. A la bossa de mà, objectiu de l'intercanvi, es van localitzar més de 500 grams d'haixix que estaven presentats en plaques per la seva posterior preparació.

 

 

  

  

L'home va passar a disposició judicial el 5 de gener i el Jutge de Guàrdia de Cerdanyola va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

 

Vols llegir més…?

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

El ple municipal del mes de setembre a Cerdanyola del Vallès, que se celebra aquest dijous 30, tindrà els canvis en el pressupost municipal com a tema central. A més, també es parlarà de la carretera N-150, dels festius addicionals d’obertura del comerç, del funcionament de la nova Zona Taronja, de les agressions al col·lectiu LGTBIQ+, del preu de la llum i de l’Afganistan

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: