Detenen un home in fraganti per tràfic de drogues a Cerdanyola

by | gen. 9, 2018 | Cerdanyola

El material incautat

El material incautat | Cedida

 

 

  

Agents dels Mossos d'Esquadra de Cerdanyola van detenir el 4 de gener un home de 18 anys de nacionalitat espanyola i veí de Cerdanyola del Vallès, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut publica en la seva vessant de tràfic de drogues i atemptat contra agents de l'autoritat.

 

 

  

  

Els fets es van produir sobre les 21 hores quan els agents, que patrullaven per la zona, van observar que dos individus s'intercanviaven una bossa de manera sospitosa. En aquell mateix moment el receptor de la bossa va veure els agents i va marxar de manera precipitada i nerviosa. Els agents van seguir i aturar a l'home i quan van voler identificar-lo es va posar molt agressiu, va empènyer un agent, el va fer caure a terra i el va agredir amb diversos cops de puny, per aquesta raó va ser reduït i detingut.

 

 

  

  

L'arrestat duia a sobre, amagats als diferents compartiments de la seva roba, diverses substàncies estupefaents, en concret 1,2 grams de marihuana, 9 grams de cocaïna preparada en dosis individuals per a la seva immediata venda, i diners en efectiu presumptament procedents de la venda de drogues. A la bossa de mà, objectiu de l'intercanvi, es van localitzar més de 500 grams d'haixix que estaven presentats en plaques per la seva posterior preparació.

 

 

  

  

L'home va passar a disposició judicial el 5 de gener i el Jutge de Guàrdia de Cerdanyola va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Al darrer ple de l’Ajuntament de Cerdanyola es va aprovar la suspensió de la “Zona Blava” d’aparcament, per substituir-la per un nou sistema: la “Zona Taronja”, que es començarà a posar en marxa a partir de l’1 de setembre

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: