La plaça del Pi plena per la Cavalcada a Bellaterra
La plaça del Pi plena per la Cavalcada a Bellaterra | J. Tardós

 

 
 
Puntualment a la seva cita, els tres Reis d’Orient van arribar a Bellaterra amb el tren de les 18.09 h. Tot el comitè de benvinguda estava preparat a la plaça del Pi, davant de l’estació: les torxes del Grup Escolta Bellaterra enceses a l’andana, tambors de El Musical amenitzant la trobada i els infants il·luminant l’estació amb els seus ulls i somriures.
 
 
En arribar els Reis a la plaça, els infants de El Musical van donar-los la benvinguda amb unes nadales. Tot seguit el president de l’EMD els va lliurar les claus per entrar als habitatges del barri i els parlaments van començar. El rei Baltasar va anunciar: “aquest any no hem gaire portat carbó”.
 
 
Els elegants vehicles d’època descapotats van portar fins al Centre Cívic a Ses Majestats, tot aturant-se per fer l’ofrena a la parròquia de la Santa Creu. La recepció de cartes va ser a la sala gran del Centre Cívic, que va quedar petita amb tots els pares acompanyant als seus fills carta en mà. L’esdeveniment es va tancar amb una xocolatada del Grup Escolta i l’animació infantil organitzada per la Unió de Veïns i col·laboració de l’EMD.