Cerdanyola continua sumant habitants el 2018

by | gen. 10, 2018 | Cerdanyola

Cerdanyolenques a la plaça de l'Abat Oliba

Cerdanyolenques a la plaça de l'Abat Oliba | Artur Ribera

 

 

Cerdanyola va finalitzar l'any 2017 amb 57.723 habitants, segons dades de l'Institut d'Estadística de Catalunya (Idescat). 

 

Segons les mateixes, un total de 29.434 són dones i 28.289 homes. Una xifra que es manté en lleuger augment des del 2014 quan la població era de 321 cerdanyolencs menys. El moment de més cerdanyolencs inscrits al padró municipal d'habitants va ser el 2009, amb 58.747. Això la situa en 22è municipi més poblat de Catalunya.

 

La mitjana d'edat se situa en els 42 anys i compta amb un 17,23% de gent gran i un 8,4% de població de nacionalitat estrangera. 

 

Pel que fa al registre municipal, no serà fins a finalitzar el primer trimestre del 2018 quan es podrà facilitar aquesta dada depurada. I és que per obtenir la dada del padró cal tenir en compte les altes i baixes que, diàriament, es realitzen al registre de Cerdanyola. Naixements, defuncions, migracions i immigracions fan que la dada d'habitants del municipi fluctuï constantment. 

 

 

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: