Cerdanyola continua sumant habitants el 2018

by | gen. 10, 2018 | Cerdanyola

Cerdanyolenques a la plaça de l'Abat Oliba

Cerdanyolenques a la plaça de l'Abat Oliba | Artur Ribera

 

 

Cerdanyola va finalitzar l'any 2017 amb 57.723 habitants, segons dades de l'Institut d'Estadística de Catalunya (Idescat). 

 

Segons les mateixes, un total de 29.434 són dones i 28.289 homes. Una xifra que es manté en lleuger augment des del 2014 quan la població era de 321 cerdanyolencs menys. El moment de més cerdanyolencs inscrits al padró municipal d'habitants va ser el 2009, amb 58.747. Això la situa en 22è municipi més poblat de Catalunya.

 

La mitjana d'edat se situa en els 42 anys i compta amb un 17,23% de gent gran i un 8,4% de població de nacionalitat estrangera. 

 

Pel que fa al registre municipal, no serà fins a finalitzar el primer trimestre del 2018 quan es podrà facilitar aquesta dada depurada. I és que per obtenir la dada del padró cal tenir en compte les altes i baixes que, diàriament, es realitzen al registre de Cerdanyola. Naixements, defuncions, migracions i immigracions fan que la dada d'habitants del municipi fluctuï constantment. 

 

 

 

Vols llegir més…?

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

El ple municipal del mes de setembre a Cerdanyola del Vallès, que se celebra aquest dijous 30, tindrà els canvis en el pressupost municipal com a tema central. A més, també es parlarà de la carretera N-150, dels festius addicionals d’obertura del comerç, del funcionament de la nova Zona Taronja, de les agressions al col·lectiu LGTBIQ+, del preu de la llum i de l’Afganistan

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: