Cerdanyolenques a la plaça de l'Abat Oliba
Cerdanyolenques a la plaça de l'Abat Oliba | Artur Ribera

 

 

Cerdanyola va finalitzar l'any 2017 amb 57.723 habitants, segons dades de l'Institut d'Estadística de Catalunya (Idescat). 

 

Segons les mateixes, un total de 29.434 són dones i 28.289 homes. Una xifra que es manté en lleuger augment des del 2014 quan la població era de 321 cerdanyolencs menys. El moment de més cerdanyolencs inscrits al padró municipal d'habitants va ser el 2009, amb 58.747. Això la situa en 22è municipi més poblat de Catalunya.

 

La mitjana d'edat se situa en els 42 anys i compta amb un 17,23% de gent gran i un 8,4% de població de nacionalitat estrangera. 

 

Pel que fa al registre municipal, no serà fins a finalitzar el primer trimestre del 2018 quan es podrà facilitar aquesta dada depurada. I és que per obtenir la dada del padró cal tenir en compte les altes i baixes que, diàriament, es realitzen al registre de Cerdanyola. Naixements, defuncions, migracions i immigracions fan que la dada d'habitants del municipi fluctuï constantment.