L’Ajuntament ofereix 5 llocs de treball com auxiliar administratiu

by | gen. 11, 2018 | Cerdanyola

administratiu

 

 

L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ha fet pública l'Oferta d'Ocupació de l'any 2017 i té previst aprovar la del 2018 durant els pròxims mesos.

 

L'oferta aprovada inclou cinc places d'auxiliar administratiu/va mitjançant oposició lliure. També contempla 14 places més de concurs-oposició de promoció interna, aquestes reservades als funcionaris que ja presten serveis a l'Administració. Es tracta de 5 places de caporal de la Policia Local i 9 places més d'administratiu/va.

 

El total de places convocades per l'Ajuntament, 19, és el que indiquen que permet la llei.

 

L'ampliació de l'oferta, a negociació amb els sindicats

 

En un comunicat l'Ajuntament afirma que “la concreció de les places convocades ha estat negociada i acordada amb els sindicats presents a la Mesa General de Negociació”. Segons el govern municipal, “actualment es negocia l'ampliació d'aquesta oferta amb els sindicats”. 

 

L'oferta Pública d'Ocupació té l'objectiu d'estabilitzar i consolidar la plantilla municipal i restituir les vacants que es generin a causa de les jubilacions o altres motius de baixa.

 

L'oferta es pot consultar al BOPB i al DOGC. Tota la informació també es podrà consultar a l'apartat d'Oferta Pública d'Ocupació del web municipal

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Al darrer ple de l’Ajuntament de Cerdanyola es va aprovar la suspensió de la “Zona Blava” d’aparcament, per substituir-la per un nou sistema: la “Zona Taronja”, que es començarà a posar en marxa a partir de l’1 de setembre

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: