L’Ajuntament ofereix 5 llocs de treball com auxiliar administratiu

by | gen. 11, 2018 | Cerdanyola

administratiu

 

 

L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ha fet pública l'Oferta d'Ocupació de l'any 2017 i té previst aprovar la del 2018 durant els pròxims mesos.

 

L'oferta aprovada inclou cinc places d'auxiliar administratiu/va mitjançant oposició lliure. També contempla 14 places més de concurs-oposició de promoció interna, aquestes reservades als funcionaris que ja presten serveis a l'Administració. Es tracta de 5 places de caporal de la Policia Local i 9 places més d'administratiu/va.

 

El total de places convocades per l'Ajuntament, 19, és el que indiquen que permet la llei.

 

L'ampliació de l'oferta, a negociació amb els sindicats

 

En un comunicat l'Ajuntament afirma que “la concreció de les places convocades ha estat negociada i acordada amb els sindicats presents a la Mesa General de Negociació”. Segons el govern municipal, “actualment es negocia l'ampliació d'aquesta oferta amb els sindicats”. 

 

L'oferta Pública d'Ocupació té l'objectiu d'estabilitzar i consolidar la plantilla municipal i restituir les vacants que es generin a causa de les jubilacions o altres motius de baixa.

 

L'oferta es pot consultar al BOPB i al DOGC. Tota la informació també es podrà consultar a l'apartat d'Oferta Pública d'Ocupació del web municipal

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: