Cs presentarà una moció al ple per congelar els preus del transport públic

by | gen. 12, 2018 | Cerdanyola

Una de les vies més transitades per autobusos amb proximitat al servei de Renfe rodalies

Una de les vies més transitades per autobusos amb proximitat al servei de Renfe rodalies | Artur Ribera

 

El grup municipal de Ciutadans (Cs) Cerdanyola presentarà una moció al pròxim ple del mes de gener a l'Ajuntament de Cerdanyola, amb l'objectiu de reclamar que “es congelin les tarifes del transport públic per l'any 2018 i es replantegi l'actual model de zones tarifàries“.

 

Així ho faran també altres grups municipals de la formació taronja en diferents ajuntaments de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). El debat sobre la pujada dels preus en el transport públic ha aglutinat queixes de diferents sectors. Pel que fa a Cerdanyola, sota el nom de #stoppujadestransport el Comitè en Defensa de la República (CDR) de Cerdanyola va convocar una concentració de protesta a l'estació de Renfe, el passat 10 de gener.

 

Vols llegir més…?

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

El ple municipal del mes de setembre a Cerdanyola del Vallès, que se celebra aquest dijous 30, tindrà els canvis en el pressupost municipal com a tema central. A més, també es parlarà de la carretera N-150, dels festius addicionals d’obertura del comerç, del funcionament de la nova Zona Taronja, de les agressions al col·lectiu LGTBIQ+, del preu de la llum i de l’Afganistan

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: