Cs presentarà una moció al ple per congelar els preus del transport públic

by | gen. 12, 2018 | Cerdanyola

Una de les vies més transitades per autobusos amb proximitat al servei de Renfe rodalies

Una de les vies més transitades per autobusos amb proximitat al servei de Renfe rodalies | Artur Ribera

 

El grup municipal de Ciutadans (Cs) Cerdanyola presentarà una moció al pròxim ple del mes de gener a l'Ajuntament de Cerdanyola, amb l'objectiu de reclamar que “es congelin les tarifes del transport públic per l'any 2018 i es replantegi l'actual model de zones tarifàries“.

 

Així ho faran també altres grups municipals de la formació taronja en diferents ajuntaments de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). El debat sobre la pujada dels preus en el transport públic ha aglutinat queixes de diferents sectors. Pel que fa a Cerdanyola, sota el nom de #stoppujadestransport el Comitè en Defensa de la República (CDR) de Cerdanyola va convocar una concentració de protesta a l'estació de Renfe, el passat 10 de gener.

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Al darrer ple de l’Ajuntament de Cerdanyola es va aprovar la suspensió de la “Zona Blava” d’aparcament, per substituir-la per un nou sistema: la “Zona Taronja”, que es començarà a posar en marxa a partir de l’1 de setembre

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: