Cs presentarà una moció al ple per congelar els preus del transport públic

by | gen. 12, 2018 | Cerdanyola

Una de les vies més transitades per autobusos amb proximitat al servei de Renfe rodalies

Una de les vies més transitades per autobusos amb proximitat al servei de Renfe rodalies | Artur Ribera

 

El grup municipal de Ciutadans (Cs) Cerdanyola presentarà una moció al pròxim ple del mes de gener a l'Ajuntament de Cerdanyola, amb l'objectiu de reclamar que “es congelin les tarifes del transport públic per l'any 2018 i es replantegi l'actual model de zones tarifàries“.

 

Així ho faran també altres grups municipals de la formació taronja en diferents ajuntaments de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). El debat sobre la pujada dels preus en el transport públic ha aglutinat queixes de diferents sectors. Pel que fa a Cerdanyola, sota el nom de #stoppujadestransport el Comitè en Defensa de la República (CDR) de Cerdanyola va convocar una concentració de protesta a l'estació de Renfe, el passat 10 de gener.

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: