Una de les vies més transitades per autobusos amb proximitat al servei de Renfe rodalies
Una de les vies més transitades per autobusos amb proximitat al servei de Renfe rodalies | Artur Ribera

 

El grup municipal de Ciutadans (Cs) Cerdanyola presentarà una moció al pròxim ple del mes de gener a l'Ajuntament de Cerdanyola, amb l'objectiu de reclamar que “es congelin les tarifes del transport públic per l'any 2018 i es replantegi l'actual model de zones tarifàries“.

 

Així ho faran també altres grups municipals de la formació taronja en diferents ajuntaments de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). El debat sobre la pujada dels preus en el transport públic ha aglutinat queixes de diferents sectors. Pel que fa a Cerdanyola, sota el nom de #stoppujadestransport el Comitè en Defensa de la República (CDR) de Cerdanyola va convocar una concentració de protesta a l'estació de Renfe, el passat 10 de gener.