La primera reunió de l'any de SOM Energia Cerdanyola
La primera reunió de l'any de SOM Energia Cerdanyola | J. A. Hidalgo

 

 

El grup local de SOM Energia Cerdanyola va realitzar el passat dimarts, 9 de gener, el primer punt obert d'informació de l'any. Com ja és habitual, la trobada es va fer a l'espai per a actes que Cal Pintxo ofereix a totes les entitats del poble que ho necessitin.

 

Som Energia Cerdanyola ha començat l'any amb molta embranzida: a més de ser la reunió a la qual van assistir més persones interessades en fer el salt cap a la cooperativa de les Energies Renovables, per primer cop van ser bastants les persones que es van donar d'alta com a usuaris de la cooperativa.

 

Per a aquest any que ara comença, els responsables de Som Energia a la nostra ciutat s'han plantejat diversos projectes, entre els que destaca el de organitzar diverses conferències sobre el consum responsable d'energia i la disminució de costos en la factura elèctrica. Qualsevol persona interessada en entrar en contacte amb el grup local de SOM Energia Cerdanyola ho pot fer mitjançant la seva web: o la seva plana de Facebook.

 

Les trobades es fan a les 18 h el primer dimarts de cada mes.