Som Energia Cerdanyola obre l’any amb noves altes de clients

by | gen. 16, 2018 | Al Dia

La primera reunió de l'any de SOM Energia Cerdanyola

La primera reunió de l'any de SOM Energia Cerdanyola | J. A. Hidalgo

 

 

El grup local de SOM Energia Cerdanyola va realitzar el passat dimarts, 9 de gener, el primer punt obert d'informació de l'any. Com ja és habitual, la trobada es va fer a l'espai per a actes que Cal Pintxo ofereix a totes les entitats del poble que ho necessitin.

 

Som Energia Cerdanyola ha començat l'any amb molta embranzida: a més de ser la reunió a la qual van assistir més persones interessades en fer el salt cap a la cooperativa de les Energies Renovables, per primer cop van ser bastants les persones que es van donar d'alta com a usuaris de la cooperativa.

 

Per a aquest any que ara comença, els responsables de Som Energia a la nostra ciutat s'han plantejat diversos projectes, entre els que destaca el de organitzar diverses conferències sobre el consum responsable d'energia i la disminució de costos en la factura elèctrica. Qualsevol persona interessada en entrar en contacte amb el grup local de SOM Energia Cerdanyola ho pot fer mitjançant la seva web: o la seva plana de Facebook.

 

Les trobades es fan a les 18 h el primer dimarts de cada mes.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: