Mira el calendari d’impostos pel 2018

by | gen. 16, 2018 | Cerdanyola

Càlcul dels tributs

Càlcul dels tributs | Cedida

 

 

L'Ajuntament de Cerdanyola ha fet públic el calendari d'impostos més destacats que afecten a la ciutadania i el període de pagament de cada tribut.

 

La gestió del cobrament dels tributs la du a terme l’Organisme de Gestió Tributària (ORGT) de la Diputació de Barcelona. L’Impost de Béns Immobles Urbans es pot pagar en quatre pagaments fraccionats. La resta de tributs es paguen en un únic rebut.

 

Consulta els terminis de pagament dels tributs a Cerdanyola. Per a més informació l'Oficina Gestora de l’ORGT a Cerdanyola és al carrer d’Altimira, 48, 1r C  Tel. 934 729 170. Horari: de 8.30 a 14 h. Email: orgt.cerdanyola@diba.cat

 

L’atenció telefònica al contribuent es fa al telèfon 932 029 802, De dilluns a divendres, de 8:15 a 14:15 h i dilluns i dimarts de 15:30 a 17:15 h.

 

Calendari fiscal a la pàgina de l'ORGT

Sol·licitud de cita prèvia

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: