Un tram de l'avinguda d'Argentina de Cerdanyola del Vallès
Un tram de l'avinguda d'Argentina de Cerdanyola del Vallès | G. Maps

 

 

La nit del dilluns 15 de gener es va incendiar part d'un habitatge a l'avinguda d'Argentina de Cerdanyola.

 

L'incendi es va originar a les 22.30 hores, segons agents de la Policia Local, a la primera planta d'un pis on es va incendiar la instal·lació elèctrica. L'escala comunitària presentava molta acumulació de fum i els agents van procedir a evaquar els residents dels dos habitatges de la primera planta i a confinar al domicili a la resta de veïns de l’immoble.

 

Una vegada va arribar la dotació dels Bombers de la Generalitat, van extingir el foc amb l’ajut d’un extintor de CO2, i van procedir a ventilar els habitatges i les zones comunes. Al lloc va comparèixer el propietari de l’immoble, qui va ser informat de tot el succeït. A les 23.55 hores, tots els residents van poder tornar als seus domicilis, sans i estalvis, finalitzant el servei sense més incidències.