S’incendia un habitatge a l’avinguda d’Argentina

by | gen. 16, 2018 | Cerdanyola

Un tram de l'avinguda d'Argentina de Cerdanyola del Vallès

Un tram de l'avinguda d'Argentina de Cerdanyola del Vallès | G. Maps

 

 

La nit del dilluns 15 de gener es va incendiar part d'un habitatge a l'avinguda d'Argentina de Cerdanyola.

 

L'incendi es va originar a les 22.30 hores, segons agents de la Policia Local, a la primera planta d'un pis on es va incendiar la instal·lació elèctrica. L'escala comunitària presentava molta acumulació de fum i els agents van procedir a evaquar els residents dels dos habitatges de la primera planta i a confinar al domicili a la resta de veïns de l’immoble.

 

Una vegada va arribar la dotació dels Bombers de la Generalitat, van extingir el foc amb l’ajut d’un extintor de CO2, i van procedir a ventilar els habitatges i les zones comunes. Al lloc va comparèixer el propietari de l’immoble, qui va ser informat de tot el succeït. A les 23.55 hores, tots els residents van poder tornar als seus domicilis, sans i estalvis, finalitzant el servei sense més incidències.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Al darrer ple de l’Ajuntament de Cerdanyola es va aprovar la suspensió de la “Zona Blava” d’aparcament, per substituir-la per un nou sistema: la “Zona Taronja”, que es començarà a posar en marxa a partir de l’1 de setembre

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: