Víctor Montferrer obté el 1r Premi Bellaterra

by | gen. 17, 2018 | Cultura

Víctor Montferrer amb el premi Bellaterra

 
Víctor Montferrer amb el premi Bellaterra | J. Tardós

 

 

 

La primera edició del guardó Premi Bellaterra ha anat dedicada al gerent i propietari del quiosc i papereria Paper’s, Víctor Montferrer, amb el comerç ubicat a la plaça del Pi de Bellaterra.

 

Montferrer va ser premiat pels comerciants del barri durant la trobada de Nadal, el desembre del 2017. El Premi Bellaterra, atorgat per primera vegada aquest any, és una iniciativa dels comerciants que volen valorar empreses, institucions o iniciatives particulars bellaterrenques, que hagin despuntat per motius socials o empresarials durant l'any.

 

Els motius de l'elecció de Montferrer van ser la implicació en activitats culturals tals com la celebració del Sant Jordi i la seva constància al llarg de 30 anys per mantenir el quiosc i papereria, “Kioskiero“, ubicat a la Facultat de Ciències de Comunicació de la UAB. Aquest últim va haver de tancar l'últim mes de desembre.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: