Casa en venda a Bellaterra zona ‘La Vall’

by | gen. 18, 2018 | Comerços Amics

 

 

 

 

 

 
 
A prop de totes les escoles de la zona de diferents tendències. Casa de l'any 1985 ben conservada: Amb poques reformes pot quedar perfectament actual. 5 habitacions, 4 banys, garatge per a dos cotxes, sauna, barbacoa i piscina.

  

 

 

Distribució

  

Planta a nivell de carrer: Ample estudi amb terrassa, habitació de matrimoni amb bany i terrassa, un bany complet més i una habitació doble. Garatge per a dos cotxes. Planta inferior, a nivell de jardí i piscina: Saló en dos ambients i menjador, tot a dos nivells, dues habitacions i un bany complet, cuina office amb rebost, Ample safareig, habitació de servei amb bany i ampla estança amb sauna.

 

 

 

Observacions

 

  

Aire condicionat a una habitació doble. Gas natural passa per davant de la casa. Aïllaments de la casa equivalents als d'una cambra frigorífica. Totes les habitacions amb armaris. Sauna

 

 

  

 
Preu575.000 euros

  

 

 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

Vols llegir més…?

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Renovada i disponible ja per a tots els veïns i veïnes està la piscina exterior d’El Club Bellaterra! Des del passat divendres ja s’hi poden fer capbussades, natació o simplement prendre el sol i relaxar-se a la zona de gespa i hamaques.

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Des de l’arribada de famílies ucraïneses a Bellaterra, alguns dels restaurants de Bellaterra s’han bolcat a donar-los suport oferint menús gratuïts als seus establiments. A banda de l’ajuda dels veïns i altres comerços, l’Hostal Sant Pancraç, el Bar del Club Bellaterra i l’Umami ofereixen diàriament el seus serveis a les famílies refugiades que hi accedeixin.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: