Fam Trip a Cuba

by | gen. 18, 2018 | Comerços Amics

Olga Arias en una 'casa particular'

Olga Arias en una 'casa particular' | Cedida

 

Un Fam Trip és un viatge de familiarització que ofereixen els tour operadors turístics com a cortesia a les agències de viatges, per tal de donar a conèixer la destinació i els serveis que aquesta pot oferir.

 

 

  

Aquesta idea és una dels avantatges que ofereix la meva professió, i per aquest motiu, el passat mes d'octubre quan em van comunicar la notícia que el nostre corresponsal Cubà havia pensat en mi per conèixer el seu meravellós país no donava crèdit! Sempre m'ha cridat molt l'atenció aquesta destinació i la veritat era un gran moment per conèixer-la.

 

 

 

  

Sempre diré que Cuba és una pujada d'autoestima gratuïta. L'alegria, simpatia i amabilitat del caràcter cubà penso és el que dóna encant a aquesta destinació

 

 

.

  

Una Havana decadent i pobre que tot i així aconsegueix captivar-te. La música constant al carrer que et fa caminar al ritme de salsa i els elogis continus per part de la seva gent fan que gaudeixis de la ciutat i t'emportis un record excel·lent de la seva gent.

 

 

 

  

Per altre costat, és una destinació rica en vegetació, grans extensions de verd com a Pinar del Rio o Topes de Coyantes fan que et sentís com un autèntic aventurer en mig de la selva.

 

 

 

  

I per concloure amb un país que té de tot no podem obviar parlar de les seves platges i els seus Cayos, extensions de sorra paradisíaca que et permeten acabar el viatge amb uns dies de relax.

 

 

 

  

Per finalitzar, no vull deixar passar l'oportunitat de comentar una experiència que recomano a tots aquells que vulgueu conèixer Cuba. Allotjar-se en les conegudes “casas particulares” és una oportunitat més per compartir vivències amb la seva població. Famílies que t'acullen a casa seva per un mòdic preu i et permeten compartir el seu dia a dia. Una opció molt divertida i entranyable que no et deixarà indiferent.

 

 

  

     És que aquest viatge és tan bo que mai arribes a tornar-ne del tot.

 

c

 

Vols llegir més…?

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Renovada i disponible ja per a tots els veïns i veïnes està la piscina exterior d’El Club Bellaterra! Des del passat divendres ja s’hi poden fer capbussades, natació o simplement prendre el sol i relaxar-se a la zona de gespa i hamaques.

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Des de l’arribada de famílies ucraïneses a Bellaterra, alguns dels restaurants de Bellaterra s’han bolcat a donar-los suport oferint menús gratuïts als seus establiments. A banda de l’ajuda dels veïns i altres comerços, l’Hostal Sant Pancraç, el Bar del Club Bellaterra i l’Umami ofereixen diàriament el seus serveis a les famílies refugiades que hi accedeixin.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: