Torramilans: “Les pilones han deixat de ser funcionals en la seguretat municipal”

by | gen. 19, 2018 | L'Entrevista

Porta, Rodríguez i Torramilans a Bellaterra

 

  

BellaterraDiari entrevista Xavier Torramilans, Carles Porta i Juan Luis González, de l'empresa experta en seguretat municipial, Alphanet. Torramilans n'és el gerent i fundador, Porta pertany al Departament Comercial i González és el cap de màrqueting i comunicació.

  

  

La seva empresa ha instal·lat diferents mecanismes de seguretat que, entre altres, han contribuït a reduir l'índex de robatoris o a pacificar zones urbanes, en més de 60 municipis arreu de Catalunya.

 

 

  

Quina és la tendència pel que fa a la seguretat municipal a Catalunya i Europa?

  

Instal·lar mesures de seguretat addicionals a les tradicionals és cada cop més comú en diferents municipis. Per nosaltres, el binomi agents de policia-tecnologia és clau. El que veiem que no funciona és fer grans inversions en només recursos humans, o només tecnologia, sinó una acció combinada de les dues. 

  

 

 

Com és el procediment des que un municipi vol posar mecanismes de seguretat fins que els acaba instal·lant?

 

Cada municipi és diferent i presenta unes tipologies de delicte i incidències diverses. És per això que nosaltres desenvolupem projectes personalitzats. Hem fet projectes amb municipis grans, petits i fins i tot per a municipis que no disposen de servei de policia local ni vigilància. Amb una EMD no hi hem treballat mai però sí amb municipis de 2.000 o 3.000 habitants.

  

 

 

On treballen majoritàriament?

 

Tenim instal·lacions des del Pirineu fins al Delta de l'Ebre, les Terres de Ponent i també moltes al Maresme i Vallès Oriental i Occidental.

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

ENTREVISTA | Albano-Dante Fachin: “La feina de les assemblees locals és el que ens fa forts”

ENTREVISTA | Albano-Dante Fachin: “La feina de les assemblees locals és el que ens fa forts”

El periodista, activista i polític català Albano-Dante Fachin visitarà Bellaterra aquest dijous en un acte organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Bellaterra. Des de Bellaterra Diari, hem parlat prèviament amb ell en una petita entrevista que ens permetrà reflexionar sobre el rol que tenen els petits municipis o els mitjans locals en el moviment independentista, en un context de pandèmia

ENTREVISTA | Parlem amb Joan Carles Riba, el nou president del Cercle Sabadellès

ENTREVISTA | Parlem amb Joan Carles Riba, el nou president del Cercle Sabadellès

El bellaterrenc Joan Carles Riba és el nou president del Cercle Sabadellès, el club esportiu i social que aglutina al voltant de 4.600 socis,  328 dels quals són bellaterrencs. Va ser ahir, dijous, quan va prendre possessió del càrrec, després d’una acaparadora victòria en les darreres eleccions celebrades el passat dissabte

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: