Les entitats de Bellaterra demanen “diàleg” entre l’Ajuntament i l’EMD

by | gen. 24, 2018 | Política

Alguns membres de la TCB al Centre Cívic de Bellaterra

Alguns membres de la TCB al Centre Cívic de Bellaterra | J. Tardós

 

 

Representants de diferents entitats de Bellaterra es van tornar a reunir, el 23 de gener, en una sessió de la Taula Cívica de Bellaterra (TCB), per tal de debatre qüestions sobre el nou conveni amb l'Ajuntament de Cerdanyola, posar-se al dia dels contenciosos oberts entre EMD i Ajuntament i tractar temes de salut i sostenibilitat al barri.

 

L'última reunió es va celebrar el mes d'agost del 2017 i es va centrar en fer propostes per reclamar el centre mèdic de Bellaterra i debatre propostes de pacificació al voltant del Camí Antic de Sant Cugat. Entre altres, els seus membres també van fer patents les seves preocupacions sobre els múltiples robatoris en domicilis i el problema d'aparcament davant l'estació. 

 

La darrera acció de la TCB va ser reclamar un metge per Bellaterra. Aquest l'hauria de col·locar l'Institut Català de la Salut o ser desplaçat des d'algun CAP de Cerdanyola, proposta que l'Ajuntament de Cerdanyola ja ha descartat i prefereix apostar per reforçar l'assistència de metges a domicili

 

Amb tot, l'última reunió de la TCB va mostrar la seva preocupació per les relacions entre l'Ajuntament i l'EMD que va qualificar de “difícils degut, en part, pels dèficits de l'actual conveni i d'altre per la reiterada actitud de Gent per Bellaterra per manca d'entesa amb l'Ajuntament”. Aquestes, segons la plataforma, “impossibiliten el clima de confiança necessari per avançar en l'acord d'un nou conveni” i van posar la seva esperança en que en el pròxim Ple municipal a l'Ajuntament de Cerdanyola, previst pel 25 de gener, “s'aconsegueixi recuperar aquesta confiança perduda i poder seguir avançant en l'acord pel conveni“. Aquest hauria de suposar més competències i pressupost per fer inversions al barri. 

 

 

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: