Es reprendran les negociacions del conveni amb Bellaterra

by | gen. 26, 2018 | Al Dia

Vista general del Ple Municipal de gener

Vista general del Ple Municipal de gener | Cerdanyola.info

 

 

Les negociacions perquè Bellaterra dispongui d'un nou conveni amb l'Ajuntament de Cerdanyola es reprendran “a partir d'ara”, segons va expressar el govern de Cerdanyola, durant el primer Ple Municipal de l'any, el 25 de gener. 

 

El president de l'Entitat Menor Descentralitzada (EMD), Ramon Andreu (Gent per Bellaterra), va assitir-hi per expressar les seves disculpes a la regidora de Seguretat Ciutadana, Contxi Haro, i la regidora de Relacions Institucionals amb Bellaterra, Laura Benseny. Andreu es va tornar a disculpar – tal com havia fet en la passada Junta de Veïns – per no haver “moderat prou bé” la reunió de seguretat amb veïns del 23 de novembre, que va dinamitar l'últim tram de negociacions al voltant del conveni. 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: