Ja consultable l’oferta de sòl i sostre industrial disponible a temps real

by | gen. 27, 2018 | Al Dia

El Consell Comarcal està desenvolupant un nou Portal de Polígons que oferirà informació i serveis molt diversos. El primer que es posa en marxa és l’eina de consulta de l’oferta de sòl i sostre industrial disponible a temps real i a la qual es pot accedir directament a través del web del Consell Comarcal: http://www.ccvoc.cat

 

El  nou Portal de Polígons vol ser una eina de cerca i consulta i una plataforma de promoció d’espais industrials. El Portal monitora a temps real l’oferta de sòl i sostre industrial disponible en el territori. A través d’aquest recurs els usuaris poden consultar en tot moment informació actualitzada sobre el preu, metres quadrats, règim d’adquisició, tipus d’immoble i la ubicació del mateix. Podeu consultar l'eina en aquest enllaç.

 

Per tal de desenvolupar aquesta nova eina s’han signat convenis de col·laboració entre el Consell Comarcal i diferents ajuntaments, així com també amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona. L’objectiu dels acords és poder realitzar un inventari permanent de les ofertes de naus i solars localitzades als polígons d’activitat econòmica.

 

Els municipis que han signat el conveni, que també està treballant el cens d’empreses industrials actualment en construcció, són els següents: Barberà del Vallès, Castellar del Vallès, Castellbisbal, Montcada i Reixac, Palau-Solità i Plegamans, Polinyà, Ripollet, Rubí, Sabadell, Sant Llorenç Savall, Sant Quirze del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Sentmenat, Terrassa, Vacarisses i Viladecavalls.

 

Pel que fa el conveni signat amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona, s’ha impulsat amb l’objectiu de disposar d’informació actualitzada de la situació dels espais industrials situats al Vallès Occidental, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i els municipis i comarques de la regió metropolitana que participin de projectes comuns, desenvolupant actuacions conjuntes i facilitant l’intercanvi de productes i serveis.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: