Exposició del 2n Concurs Fotogràfic al Centre Cívic de Bellaterra

by | gen. 29, 2018 | Espai d'Entitats

cd

 

 

  

Text dels organitzadors:

 

 

Amics de Sant Pau de Riu-sec porta una activa campanya per evitar el progressiu deteriorament que pateix el jaciment arqueòlogic i l'església de Sant Pau de Riu-sec (Sabadell-Sud). Amb la col·laboració d'AFOCER, el dijous 1 de febrer, inaugurarem l'exposició del 2n Concurs Fotogràfic convocat per ambdues entitats. L'acte se celebrarà a les 19.00 hores al Centre Cívic de Bellaterra, plaça Maragall, 4 ; Bellaterra.

 

 

  

Com és habitual, l'exposició fotogràfica serà precedida per un acte cultural en el qual actuarà l'Arpista Mercè Guilera i Creus que interpretarà obres de Hasselmans, Godofraid, Puccini, etc.

 

 

 

  

Mercè Guilera i Creus, va estudiar piano dels 5-12 anys i va completar la carrera d'arpa als 20 anys al Conservatori del Liceu, obtenint excel·lents a casa curs i Matricula d'Honor al final de carrera. Guanyadora durant dos anys consecutius del premi estatal “Comas de Arguemí” . Mercè Guilera ha actuat en nombrosos concerts, sigui com a solista o formant part de duets, amb sopranos, flautes o altres instruments, Les seves actuacions s'han realitzat en nombrosos llocs carismàtics: Foyer i Sala dels miralls del Liceu, Monestir de Pedralbes, etc, etc. Mercè Guilera i Creus desenvolupa un ampli repertori dintre de la música clàssica, popular y tradicional que interpreta amb nivell d'excel·lència i amb un magnífic virtuosisme.

 

 

  

  

L'actuació de Mercè Guilera i Creus serà completada amb una breu projecció d'algunes de les fotografies participants en el concurs amb lectura de poemes de Francina Carenas. Finalment, s'inaugurarà oficialment l'exposició i s'oferirà un refrigeri.

 

 

 

d

 

Vols llegir més…?

“Llarga vida a la Unió de Veïns i seguim anant per feina”

“Llarga vida a la Unió de Veïns i seguim anant per feina”

Avui dijous 15 de setembre és la data en la que es va constituir oficialment la nostra associació veïnal l’any 1947. En aquesta data la Junta Directiva celebra una junta especial, en la que s’aprovarà un Manifest que  retrà homenatge a totes les sòcies i socis que han format part de la Unió de Veïns al llarg de la història i especialment els que han format part de les Juntes Directives anteriors. Ben aviat farem difusió d’aquest Manifest.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: