Troben casualment una gran plantació de marihuana a Bellaterra

by | gen. 31, 2018 | Al Dia

xc

 

  

  

  

Un comptador elèctric que treia espurnes va ser l'indici que va permetre als Mossos d'Esquadra descobrir una gran plantació de marihuana a Bellaterra.

 

  

La troballa va ser durant l'episodi de fortes pluges i ratxes de vent del passat 26 de gener. La casa en qüestió, un domicili de lloguer ubicat entre el carrer Mestre Nicolau, cantonada Abat Oliba a Bellaterra.

  

  

Durant el migdia, un veí va donar l'alerta que el comptador d'una comesa elèctrica, situat al carrer, treia espurnes de foc. Un cop desplaçats els agents i bombers al lloc, el transformador es va començar a incendiar. Segons els veïns, va ser llavors quan la policia va observar que la casa estava connectada directament a la xarxa pública d'electricitat i, després de diverses hores per esperar uns propietaris que no arribaven – i amb els veïns com a testimonis -, van decidir entrar al domicili on trobarien 3 pisos plens de marihuana.

 

Encara segons els veïns, el domicili va ser decorat amb llums de nadal durant els passats mesos i solien trobar un individu a l'entrada fent guàrdia les 24 hores. 

 

Més endavant, més informació

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: