Parlament de Mossèn Toni Olivé en el seu comiat
Parlament de Mossèn Toni Olivé en el seu comiat | Cedida

 

 

El 15 de setembre de 1973 va ser nomenat Mossèn Antoni Oliver i Bauça, nat a Mallorca, per la parròquia de la Santa Creu de Bellaterra. Posteriorment va passar a ser Rector així com de les parròquies de La Floresta (pertanyent a Sant Cugat) i la de Vallvidrera (pertanyent a Barcelona). No va ser però, fins al 1982 que va fixar la seva residència permanent a Bellaterra.

 

  

  

Va ser també gràcies a Mossèn Toni que va cedir les dependències dels baixos per reunir i desenvolupar el Grup Escolta de Bellaterra (GEB). Ell va estar-hi al capdavant fins que va considerar que els caps podien fer la feina sense la seva supervisió. Actualment el GEB és un referent a Bellaterra.

 

 

 

Era el 22 de maig de 2005 quan es va oferir un dinar a mossèn Toni Oliver per commemorar els seus '30 anys' al capdavant de la parròquia de Bellaterra. Al seu costat va estar present l'alcalde de Sant Joan de Mallorca d'on era fill mossèn Toni, i que va viatjar expressament per la celebració. Poc després d'aquest acte, mossèn Toni Olivér va tornar cap a la seva illa natal.

 

 

g