30 anys de Mossèn Toni Oliver a Bellaterra

by | febr. 1, 2018 | Història de Bellaterra

Parlament de Mossèn Toni Olivé en el seu comiat

Parlament de Mossèn Toni Olivé en el seu comiat | Cedida

 

 

El 15 de setembre de 1973 va ser nomenat Mossèn Antoni Oliver i Bauça, nat a Mallorca, per la parròquia de la Santa Creu de Bellaterra. Posteriorment va passar a ser Rector així com de les parròquies de La Floresta (pertanyent a Sant Cugat) i la de Vallvidrera (pertanyent a Barcelona). No va ser però, fins al 1982 que va fixar la seva residència permanent a Bellaterra.

 

  

  

Va ser també gràcies a Mossèn Toni que va cedir les dependències dels baixos per reunir i desenvolupar el Grup Escolta de Bellaterra (GEB). Ell va estar-hi al capdavant fins que va considerar que els caps podien fer la feina sense la seva supervisió. Actualment el GEB és un referent a Bellaterra.

 

 

 

Era el 22 de maig de 2005 quan es va oferir un dinar a mossèn Toni Oliver per commemorar els seus '30 anys' al capdavant de la parròquia de Bellaterra. Al seu costat va estar present l'alcalde de Sant Joan de Mallorca d'on era fill mossèn Toni, i que va viatjar expressament per la celebració. Poc després d'aquest acte, mossèn Toni Olivér va tornar cap a la seva illa natal.

 

 

g

 

 

 

Vols llegir més…?

L’Auca de promoció de Bellaterra: L’havies vista?

L’Auca de promoció de Bellaterra: L’havies vista?

Just durant el seu naixement als anys 30, Bellaterra, o com l’anomenaven anteriorment “Bella-Terra”, va viure un gran moment d’eclosió i promoció per aconseguir la venda de finques i parcel·les.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: