r

 

 

 

L'agència de viatges bellaterrenca, Taller de Viatges, ha organitzat els viatges a gran part dels bellaterrencs durant l'any 2017. Els seus clients, no tots veïns de Bellaterra, han visitat llocs com el Japó, Sud-àfrica, el Perú o Cuba, entre molts altres.

 

A grans trets, la destinació estrella de l'any 2017 ha estat el Japó. En canvi, viatgers més experimentats han optat per la Xina o, encara a Àsia, Tailàndia, Vietnam i Indonèsia. Aquests últims, segons l'agència, uns “clàssics” que es venen cada any. 

 

Pel que fa a l'Àfrica, l'opció més destacada ha estat Tanzània i destinacions com SudàfricaEgipte han viscut una remuntada de viatgers. Per tal de fer escapades de cap de setmana o vacances més breus, els bellaterrencs han optat pel Marroc o, els més experimentats, per Namíbia. 

 

Creuant l'atlàntic, els bellaterrencs han escollit Perú o Cuba, ambdues destinacions molt sol·licitades en els darrers anys. D'altres s'han decidit pel Carib o la costa oest dels Estats Units com a viatges de noces i, els que disposen de més dies per viatjar, han optat per l'Argentina. Per fer una escapada d'una setmana, Nova York ha estat un destí molt atractiu. 

 

Ja a Europa, Itàlia, el Regne Unit o França han estat les reines de les destinacions de cap de setmana. En menor mesura, els bellaterrencs també han descobert Cracòvia, Rússia o Tallin. Per acabar, una des les destinacions que s'ha venut més, també en els darrers anys, són els fiords de Noruega i visitar Islàndia en cotxe. En família i a l'estiu els més típics han estat Balears o Canàries.