Els autobusos deixen de vendre bitllets de transport interurbà

by | febr. 7, 2018 | Cerdanyola

El bitllets interurbans S1, S2 i S3 ja no es vendran als autobusos

El bitllets interurbans S1, S2 i S3 ja no es vendran als autobusos | Marcos Nevado

 

 

Des d'aquest febrer, ja no es poden comprar als autobusos de Sarbus les tarjetes S1, S2 i S3 de transport interurbà, a partir d'ara només es podran comprar als punts de venda autoritzats, cap d'ells a Bellaterra. Pels usuaris dels autobusos Sarbus, a Cerdanyola es podran comprar a diversos estancs de la ciutat situats a:

 

  • Carrer de Sant Ramon, 208
  • Avinguda de la Primavera, 16
  • Carrer Planeta, 1
  • Carrer de Sant Antoni, 1
  • Plaça de Goya, 4
  • Carrer de Sant Casimir, 25
  • Avinguda de Canaletes, 15 Local 4
  • Avinguda de Catalunya, 53

 

Tot i que les targetes interurbanes (vàlides a les línies PA, 648, A4, A7, B2, B4, B5, B7, e3, N61, N62 i N64) ja no es podran comprar directament als autobusos, els bitllets T-10 i T-4, exclusius de les línies urbanes SU1, SU2 i SU3, sí que es podran adquirir als autobusos i estancs adherits de la ciutat.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Al darrer ple de l’Ajuntament de Cerdanyola es va aprovar la suspensió de la “Zona Blava” d’aparcament, per substituir-la per un nou sistema: la “Zona Taronja”, que es començarà a posar en marxa a partir de l’1 de setembre

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: