Els autobusos deixen de vendre bitllets de transport interurbà

by | febr. 7, 2018 | Cerdanyola

El bitllets interurbans S1, S2 i S3 ja no es vendran als autobusos

El bitllets interurbans S1, S2 i S3 ja no es vendran als autobusos | Marcos Nevado

 

 

Des d'aquest febrer, ja no es poden comprar als autobusos de Sarbus les tarjetes S1, S2 i S3 de transport interurbà, a partir d'ara només es podran comprar als punts de venda autoritzats, cap d'ells a Bellaterra. Pels usuaris dels autobusos Sarbus, a Cerdanyola es podran comprar a diversos estancs de la ciutat situats a:

 

  • Carrer de Sant Ramon, 208
  • Avinguda de la Primavera, 16
  • Carrer Planeta, 1
  • Carrer de Sant Antoni, 1
  • Plaça de Goya, 4
  • Carrer de Sant Casimir, 25
  • Avinguda de Canaletes, 15 Local 4
  • Avinguda de Catalunya, 53

 

Tot i que les targetes interurbanes (vàlides a les línies PA, 648, A4, A7, B2, B4, B5, B7, e3, N61, N62 i N64) ja no es podran comprar directament als autobusos, els bitllets T-10 i T-4, exclusius de les línies urbanes SU1, SU2 i SU3, sí que es podran adquirir als autobusos i estancs adherits de la ciutat.

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: