Els autobusos deixen de vendre bitllets de transport interurbà

by | febr. 7, 2018 | Cerdanyola

El bitllets interurbans S1, S2 i S3 ja no es vendran als autobusos

El bitllets interurbans S1, S2 i S3 ja no es vendran als autobusos | Marcos Nevado

 

 

Des d'aquest febrer, ja no es poden comprar als autobusos de Sarbus les tarjetes S1, S2 i S3 de transport interurbà, a partir d'ara només es podran comprar als punts de venda autoritzats, cap d'ells a Bellaterra. Pels usuaris dels autobusos Sarbus, a Cerdanyola es podran comprar a diversos estancs de la ciutat situats a:

 

  • Carrer de Sant Ramon, 208
  • Avinguda de la Primavera, 16
  • Carrer Planeta, 1
  • Carrer de Sant Antoni, 1
  • Plaça de Goya, 4
  • Carrer de Sant Casimir, 25
  • Avinguda de Canaletes, 15 Local 4
  • Avinguda de Catalunya, 53

 

Tot i que les targetes interurbanes (vàlides a les línies PA, 648, A4, A7, B2, B4, B5, B7, e3, N61, N62 i N64) ja no es podran comprar directament als autobusos, els bitllets T-10 i T-4, exclusius de les línies urbanes SU1, SU2 i SU3, sí que es podran adquirir als autobusos i estancs adherits de la ciutat.

Vols llegir més…?

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

El ple municipal del mes de setembre a Cerdanyola del Vallès, que se celebra aquest dijous 30, tindrà els canvis en el pressupost municipal com a tema central. A més, també es parlarà de la carretera N-150, dels festius addicionals d’obertura del comerç, del funcionament de la nova Zona Taronja, de les agressions al col·lectiu LGTBIQ+, del preu de la llum i de l’Afganistan

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: