Els carrers que es tallaran per la rua de Carnaval

by | febr. 7, 2018 | Cerdanyola

Un carrer durant la rua de l'any 2017

Un carrer durant la rua de l'any 2017 | Cerdanyola.cat

 

 

La rua de Carnaval d'aquest any obligarà a tallar alguns carrers a Cerdanyola, el dissabte 10 de febrer a la tarda. La concentració de les comparses serà a les 16 h i començarà a les 17 h des de l'avinguda de Roma cantonada amb l'avinguda d'Espanya. 

 

Entre les 15.30 h i les 17.30 h el trànsit estarà tallat a l'avinguda de Roma des de la plaça dels Enamorats fins a l'avinguda d'Espanya. A partir de les 17 h, s'aniran fent talls progressius del trànsit dels carrers per on passa la rua i els encreuaments corresponents. Mira els talls detalladament

 

A més, a alguns dels trams del recorregut de la rua es restringiran les zones d'aparcament des de les 9 h fins que hagin acabat de passar totes les comparses. Les zones afectades seran degudament senyalitzades per l'Ajuntament de Cerdanyola.

 

 

Vols llegir més…?

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

El ple municipal del mes de setembre a Cerdanyola del Vallès, que se celebra aquest dijous 30, tindrà els canvis en el pressupost municipal com a tema central. A més, també es parlarà de la carretera N-150, dels festius addicionals d’obertura del comerç, del funcionament de la nova Zona Taronja, de les agressions al col·lectiu LGTBIQ+, del preu de la llum i de l’Afganistan

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: