Els carrers que es tallaran per la rua de Carnaval

by | febr. 7, 2018 | Cerdanyola

Un carrer durant la rua de l'any 2017

Un carrer durant la rua de l'any 2017 | Cerdanyola.cat

 

 

La rua de Carnaval d'aquest any obligarà a tallar alguns carrers a Cerdanyola, el dissabte 10 de febrer a la tarda. La concentració de les comparses serà a les 16 h i començarà a les 17 h des de l'avinguda de Roma cantonada amb l'avinguda d'Espanya. 

 

Entre les 15.30 h i les 17.30 h el trànsit estarà tallat a l'avinguda de Roma des de la plaça dels Enamorats fins a l'avinguda d'Espanya. A partir de les 17 h, s'aniran fent talls progressius del trànsit dels carrers per on passa la rua i els encreuaments corresponents. Mira els talls detalladament

 

A més, a alguns dels trams del recorregut de la rua es restringiran les zones d'aparcament des de les 9 h fins que hagin acabat de passar totes les comparses. Les zones afectades seran degudament senyalitzades per l'Ajuntament de Cerdanyola.

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Al darrer ple de l’Ajuntament de Cerdanyola es va aprovar la suspensió de la “Zona Blava” d’aparcament, per substituir-la per un nou sistema: la “Zona Taronja”, que es començarà a posar en marxa a partir de l’1 de setembre

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: