Un carrer durant la rua de l'any 2017
Un carrer durant la rua de l'any 2017 | Cerdanyola.cat

 

 

La rua de Carnaval d'aquest any obligarà a tallar alguns carrers a Cerdanyola, el dissabte 10 de febrer a la tarda. La concentració de les comparses serà a les 16 h i començarà a les 17 h des de l'avinguda de Roma cantonada amb l'avinguda d'Espanya. 

 

Entre les 15.30 h i les 17.30 h el trànsit estarà tallat a l'avinguda de Roma des de la plaça dels Enamorats fins a l'avinguda d'Espanya. A partir de les 17 h, s'aniran fent talls progressius del trànsit dels carrers per on passa la rua i els encreuaments corresponents. Mira els talls detalladament

 

A més, a alguns dels trams del recorregut de la rua es restringiran les zones d'aparcament des de les 9 h fins que hagin acabat de passar totes les comparses. Les zones afectades seran degudament senyalitzades per l'Ajuntament de Cerdanyola.