Els carrers que es tallaran per la rua de Carnaval

by | febr. 7, 2018 | Cerdanyola

Un carrer durant la rua de l'any 2017

Un carrer durant la rua de l'any 2017 | Cerdanyola.cat

 

 

La rua de Carnaval d'aquest any obligarà a tallar alguns carrers a Cerdanyola, el dissabte 10 de febrer a la tarda. La concentració de les comparses serà a les 16 h i començarà a les 17 h des de l'avinguda de Roma cantonada amb l'avinguda d'Espanya. 

 

Entre les 15.30 h i les 17.30 h el trànsit estarà tallat a l'avinguda de Roma des de la plaça dels Enamorats fins a l'avinguda d'Espanya. A partir de les 17 h, s'aniran fent talls progressius del trànsit dels carrers per on passa la rua i els encreuaments corresponents. Mira els talls detalladament

 

A més, a alguns dels trams del recorregut de la rua es restringiran les zones d'aparcament des de les 9 h fins que hagin acabat de passar totes les comparses. Les zones afectades seran degudament senyalitzades per l'Ajuntament de Cerdanyola.

 

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: