El govern de Cerdanyola fa balanç un cop superat l’equador del mandat

by | febr. 7, 2018 | Cerdanyola

Bernat Gastón, portaveu de CxC, Ivan González, portaveu del grup municipal i regidor a govern i Contxi Haro, ex-portaveu del grup municipal i regidora al govern

Bernat Gastón, portaveu de CxC, Ivan González, portaveu del grup municipal i regidor a govern i Contxi Haro, ex-portaveu del grup municipal i regidora al govern | Laia TR

 

  

El grup municipal de Compromís per Cerdanyola (CxC) ha fet una valoració positiva de l'acció de govern duta a terme a Cerdanyola, des del maig del 2015 i durant l'últim any 2017. Superat l'equador del mandat i a 16 mesos de les eleccions municipals del 2019, el govern ha valorat positivament la seva inversió en els barris i la solució que han obtingut per “problemes estructurals i heredats”, tals com la gestió de Cerdanyola Aparca, el PEM Guiera o la construcció d'un crematori a la ciutat.

 

   

Durant l'any 2017, el govern en minoria format pels 5 regidors de CxC ha aconseguit que l'empresa municipal Cerdanyola Promocions absorbeixi l'empresa mixta Cerdanyola Aparca, que suposava un “pou sense fons” per les arques municipals. Una dissolució imminent que, per la regidora de Promoció Econòmica, Contxi Haro, “servirà per millorar el servei que ofereixen els tres pàrquings soterrats a la ciutat i treure de la precarietat els llocs de treball, a través d'una gestió directa del servei, seguint amb la línia estratègica d'aposta pública de CxC“.

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: