El govern de Cerdanyola fa balanç un cop superat l’equador del mandat

by | febr. 7, 2018 | Cerdanyola

Bernat Gastón, portaveu de CxC, Ivan González, portaveu del grup municipal i regidor a govern i Contxi Haro, ex-portaveu del grup municipal i regidora al govern

Bernat Gastón, portaveu de CxC, Ivan González, portaveu del grup municipal i regidor a govern i Contxi Haro, ex-portaveu del grup municipal i regidora al govern | Laia TR

 

  

El grup municipal de Compromís per Cerdanyola (CxC) ha fet una valoració positiva de l'acció de govern duta a terme a Cerdanyola, des del maig del 2015 i durant l'últim any 2017. Superat l'equador del mandat i a 16 mesos de les eleccions municipals del 2019, el govern ha valorat positivament la seva inversió en els barris i la solució que han obtingut per “problemes estructurals i heredats”, tals com la gestió de Cerdanyola Aparca, el PEM Guiera o la construcció d'un crematori a la ciutat.

 

   

Durant l'any 2017, el govern en minoria format pels 5 regidors de CxC ha aconseguit que l'empresa municipal Cerdanyola Promocions absorbeixi l'empresa mixta Cerdanyola Aparca, que suposava un “pou sense fons” per les arques municipals. Una dissolució imminent que, per la regidora de Promoció Econòmica, Contxi Haro, “servirà per millorar el servei que ofereixen els tres pàrquings soterrats a la ciutat i treure de la precarietat els llocs de treball, a través d'una gestió directa del servei, seguint amb la línia estratègica d'aposta pública de CxC“.

Vols llegir més…?

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

El ple municipal del mes de setembre a Cerdanyola del Vallès, que se celebra aquest dijous 30, tindrà els canvis en el pressupost municipal com a tema central. A més, també es parlarà de la carretera N-150, dels festius addicionals d’obertura del comerç, del funcionament de la nova Zona Taronja, de les agressions al col·lectiu LGTBIQ+, del preu de la llum i de l’Afganistan

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: