Bernat Gastón, portaveu de CxC, Ivan González, portaveu del grup municipal i regidor a govern i Contxi Haro, ex-portaveu del grup municipal i regidora al govern
Bernat Gastón, portaveu de CxC, Ivan González, portaveu del grup municipal i regidor a govern i Contxi Haro, ex-portaveu del grup municipal i regidora al govern | Laia TR

 

  

El grup municipal de Compromís per Cerdanyola (CxC) ha fet una valoració positiva de l'acció de govern duta a terme a Cerdanyola, des del maig del 2015 i durant l'últim any 2017. Superat l'equador del mandat i a 16 mesos de les eleccions municipals del 2019, el govern ha valorat positivament la seva inversió en els barris i la solució que han obtingut per “problemes estructurals i heredats”, tals com la gestió de Cerdanyola Aparca, el PEM Guiera o la construcció d'un crematori a la ciutat.

 

   

Durant l'any 2017, el govern en minoria format pels 5 regidors de CxC ha aconseguit que l'empresa municipal Cerdanyola Promocions absorbeixi l'empresa mixta Cerdanyola Aparca, que suposava un “pou sense fons” per les arques municipals. Una dissolució imminent que, per la regidora de Promoció Econòmica, Contxi Haro, “servirà per millorar el servei que ofereixen els tres pàrquings soterrats a la ciutat i treure de la precarietat els llocs de treball, a través d'una gestió directa del servei, seguint amb la línia estratègica d'aposta pública de CxC“.