Mira el teatre, la música i el cinema previst per aquest semestre

by | febr. 7, 2018 | Cultura

L'Ateneu de Cerdanyola

L'Ateneu de Cerdanyola | Cerdanyola.cat

 

  

 

 

Fins a 16 obres es representaran al Teatre Ateneu de Cerdanyola durant els primers 5 mesos del 2018. Cinc espectacles de teatre professional, contractats per la regidoria de Cultura, i onze produccions de qualitat de diferents entitats.

 

  

Cerdanyola no té moltes infraestructures d'àmbit cultural però la programació al Teatre Ateneu arriba ben farcida fins al maig. La sala, a més, acollirà com és habitual cada dijous, una programació estable de cinema d'autor, sempre en versió original i a preus molt reduïts, a càrrec de l'associació cerdanyolenca Xiscnèfils.

 

  

Teatre de denúncia

 

  

Aquest semestre, la regidora de Cultura, Elvi Vila ha anunciat que des de la regidoria “ens hem proposat allunyar-nos del paradigma d'anar al teatre per passar-nos-ho bé i oferim dues obres de teatre de denúncia. Consisteixen en l'ambientada a l'Argentina “Clàudia” i l'ambientada a Itàlia, “El Metge de Lampedusa” que tracten sobre qüestions de revolució, memòria i educació, i la crisi dels refugiats que volen entrar a Europa mitjançant les perilloses rutes del mar, respectivament. La primera es representarà el 4 de març a les 18.30 h, coincidint amb la celebració del Dia Internacional de les Dones – previst pel dia 8 de març – i, la segona, el 16 de març a les 21 h.

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: