Mira el teatre, la música i el cinema previst per aquest semestre

by | febr. 7, 2018 | Cultura

L'Ateneu de Cerdanyola

L'Ateneu de Cerdanyola | Cerdanyola.cat

 

  

 

 

Fins a 16 obres es representaran al Teatre Ateneu de Cerdanyola durant els primers 5 mesos del 2018. Cinc espectacles de teatre professional, contractats per la regidoria de Cultura, i onze produccions de qualitat de diferents entitats.

 

  

Cerdanyola no té moltes infraestructures d'àmbit cultural però la programació al Teatre Ateneu arriba ben farcida fins al maig. La sala, a més, acollirà com és habitual cada dijous, una programació estable de cinema d'autor, sempre en versió original i a preus molt reduïts, a càrrec de l'associació cerdanyolenca Xiscnèfils.

 

  

Teatre de denúncia

 

  

Aquest semestre, la regidora de Cultura, Elvi Vila ha anunciat que des de la regidoria “ens hem proposat allunyar-nos del paradigma d'anar al teatre per passar-nos-ho bé i oferim dues obres de teatre de denúncia. Consisteixen en l'ambientada a l'Argentina “Clàudia” i l'ambientada a Itàlia, “El Metge de Lampedusa” que tracten sobre qüestions de revolució, memòria i educació, i la crisi dels refugiats que volen entrar a Europa mitjançant les perilloses rutes del mar, respectivament. La primera es representarà el 4 de març a les 18.30 h, coincidint amb la celebració del Dia Internacional de les Dones – previst pel dia 8 de març – i, la segona, el 16 de març a les 21 h.

 

Vols llegir més…?

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

Bellaterra ha celebrat de nou la seva Festa Major, que comença de la mà de l’inici del mes de setembre. Com és habitual, ha acollit diverses activitats, com ara concerts, tertúlies, torneigs esportius, la tradicional baixada de carros i patinets. En fem un recull d’imatges d’algunes de les activitats que han donat vida a la Festa Major

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: